Results 1 to 10 of 10

Thread: emerald not working in SuSE 11.1

  1. #1

    Default emerald not working in SuSE 11.1

    Hallo All,

    I faced a problem with emerald. I succeeded to install compiz. It is working with the KDE window-decorator. When I try to load emerald as the window decorator, all window frames are gone. I tried out different repositories for compiz-fusion like mentioned in some further postings, but non of them are working probably.

    Has somebody an idea what is the problem?

  2. #2

    Default Re: emerald not working in SuSE 11.1

    the same here

    there's not even an error message

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    365

    Default Re: emerald not working in SuSE 11.1

    Emerald is not working well under KDE4. Press Alt+F2 and type "emerald --replace" without quotes.

  4. #4

    Default Re: emerald not working in SuSE 11.1

    Ditto, and bump!

    freedguy: I tried that. Compiz seems to crash after I try that though.

    I have it disabled until some updates come in.

    Worked fine in 11.0.

  5. #5

    Default Re: emerald not working in SuSE 11.1

    Did you try emerald from the opensuse repositories (thus the packages from the installation disc) ? Those work for me. The ones in XGL repo do not work for me neither.

  6. #6

    Default Re: emerald not working in SuSE 11.1

    Same problem here, I successfully reinstall compiz, but emerald not. I don't have the title screen bar, even the buttons.
    I'm using KDE 3.5.10 release 21.11

    This 11.1 upgrade killed my weekend.

  7. #7

    Default Re: emerald not working in SuSE 11.1

    same problem here - i tried linking the "emerald" directory from /usr/lib64 to /usr/lib, to no avail ...

    federico

  8. #8

    Default Re: emerald not working in SuSE 11.1

    I was having this problem and tried every fix going, in the end I followed this fix ..and it works for me works! just use the 1click install and set the compiz fusion icon to window manager =compiz ,window decorator to Emerald. Maybe log out might be a good idea.

    CyberOrg compiz-fusion

  9. #9

    Default Re: emerald not working in SuSE 11.1

    Hallo bigbossa,
    yes, this link is working! Now I have back all emerals settings. But one question: Nobody nows really, which copiz or emerald repository is working correctly. X11GL? CyberOrg? Suse.org? I am a little bit confused. For the moment CyberOrg is working, i will work with that. Thanks again.

    Andreas
    You can asked everything, the answer to any question of the live, the being and the univers will be ...... 42

  10. #10

    Default Re: emerald not working in SuSE 11.1

    Hello,
    I believe that this may be due to the "Nomad" patches that were rolled into the current release. I don't think Nomad plays nice with Emerald.

    bertman
    SUSE 11.1
    Ubuntu 8.10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •