Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: I can't get Compiz to install on 11.1

  1. #11

    Default Re: I can't get Compiz to install on 11.1

    Quote Originally Posted by GeckoSuse View Post
    Thanks, I found this solution too, but no result for me. Maybe I'm not clear on what he means by; Launch simple-ccsm and enable Compiz.
    All the other commandlines I cut/pasted in the Gnome console.
    What I'm I doing wrong?
    I don't use Gnome actually so i could be wrong, there is an application called simple-ccsm, You just need to run it once (if everything is succesful, it's like compiz-replace) then You can use only compiz-configuration-manager.

    P.S. Of course run those commands as root Then go to repository management in YaST, click autorefresh and update all compiz packages You have and install preferably p, li { white-space: pre-wrap; } libcompizconfig-backend-gconf
    How does a linux geek make love??

    - rtfm; unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; zip; sleep;

  2. #12
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    39

    Default Re: I can't get Compiz to install on 11.1

    Thanks a lot! Now it's working!
    The only thing I can't find is the Compiz Icon. Where did that one go??
    Silverstone TJ09/Gigabyte B75M-D3V motherboard/Suse 13.1

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •