Results 1 to 5 of 5

Thread: Theme/Effects Problems

  1. #1

    Default Theme/Effects Problems

    Ok, so I enabled Desktop Effects, but after a reboot, it disables it. I also tried installing a plasma theme, slim-glow, and the taskbar and shutdown box took the theme, but regular windows, like my browser, don't. I did notice that when I enabled Desktop Effects, something happened, like it was trying to use the slim-glow theme but wasn't working correctly. I've attached two screens. First one is what it looks like after a reboot. Second one is what it looks like when I enable Desktop Effects. Any ideas? I'm running OpenSUSE 11.




  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    570

    Default Re: Theme/Effects Problems

    for starts lets try not using compiz fuzion try use the native kwin effects

  3. #3

    Default Re: Theme/Effects Problems

    Quote Originally Posted by Havoc65 View Post
    for starts lets try not using compiz fuzion try use the native kwin effects
    Are you talking about this:



    I used that, Compiz effects are turned off and I rebooted.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    570

    Default Re: Theme/Effects Problems

    what version of kde 4 are you using ?

  5. #5
    nikhilgeo NNTP User

    Smile Re: Theme/Effects Problems

    hi frnds i'm new to linux.I hav d same problem like stated above.
    i.e once i enable the desktop effects by checking the "enable desktop effects" frm "Simple compiz setting manager" and reboot the syatem the desktop effects 'll be disabled automatically.
    i don't knw excatly wat to do. Mine is openSUSE 11.0, KDE 3.5.
    plz help...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •