Hi,

I need big help.
My Laptop works perfectly with a wireless connection.

I got VMware-Workstation-6.5.0-118166.i386.bundle (same issue with the rpm) installed on Opensuse 11.0 on my laptop.
My wireless is wlan0 (been renamed, previous name ath0)

lspci -v:
05:00.0 Ethernet controller: Atheros Communications Inc. AR242x 802.11abg Wireless PCI Express Adapter (rev 01)
Subsystem: Askey Computer Corp. Device 7128
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 18
Memory at f4200000 (64-bit, non-prefetchable) [size=64K]
Capabilities: [40] Power Management version 2
Capabilities: [50] Message Signalled Interrupts: Mask- 64bit- Queue=0/0 Enable-
Capabilities: [60] Express Legacy Endpoint, MSI 00
Capabilities: [90] MSI-X: Enable- Mask- TabSize=1
Capabilities: [100] Advanced Error Reporting <?>
Capabilities: [140] Virtual Channel <?>
Kernel driver in use: ath_pci
Kernel modules: ath_pci, ath5k

When I boot up a system (any OS) on vmware with a wireless connection, it gave me this message:
The network bridge on device /dev/vmnet0 is temporarily down because the bridged ethernet interface is down.
...means that there is no connection when the network bridge is on the wireless (wlan0 or ath0).



If I change the laptop connection on eth0, I have a ethernet connection on vmware but again, not on wlan0.

The same issue happens on Ubuntu 8.04 (as I've done a test previously), no ethernet bridge with a wireless connection.

Vmware 6.0.4 makes the same issue.

So it means that there is a problem with wireless connection on vmware.

Please, I need help.

Thanks in advance.