Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 66

Thread: KDE 4.1.3 Now in the Factory

  1. #21
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: KDE 4.1.3 Now in the Factory

    Happy to hear that it's sorted
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  2. #22
    Morgg NNTP User

    Thumbs up Re: KDE 4.1.3 Now in the Factory

    Quote Originally Posted by mirkop88 View Post
    I had this same problem, but it was fixed when I downgraded libqt4 to the version in the KDE:Qt repository.

    Previously, I had a newer version (4.4.3+20081104-1.1probably unstable) from the home:anubisg1 repository (that I use for Pidgin), so check if you have this repository too. It was fixed by setting KDE4 official repositories to a lower value (higher priority).

    I hope it helps, it's been tough surviving without system tray :-)

  3. #23
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: KDE 4.1.3 Now in the Factory

    NOOBS!
    If you have been following this thread. Be Warned
    "Keep your repo's simple and to the minimum"
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  4. #24
    mirkop88 NNTP User

    Default Re: KDE 4.1.3 Now in the Factory

    Quote Originally Posted by tusharjoshi View Post
    Just posted in another thread, the issue is due to the QT libraries
    I had the Anubsg1respository enabled. the QT version on it was higher that that in the KDE factory & QT repos.
    a downgrade to the QT repo version fixed it.
    Thanks, it works.

  5. #25
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Italy
    Posts
    39

    Default Re: KDE 4.1.3 Now in the Factory

    Quote Originally Posted by tusharjoshi View Post
    Just posted in another thread, the issue is due to the QT libraries
    I had the Anubsg1respository enabled. the QT version on it was higher that that in the KDE factory & QT repos.
    a downgrade to the QT repo version fixed it.

    that's my qt4 packages:

    Code:
    <aggregatelist>  
      <aggregate project="KDE:Qt44">  
         <package>libqt4</package>  
         <package>libqt4-devel-doc-data</package>  
         <package>libqt4-sql-plugins</package>  
         <package>libQtWebKit-devel</package>  
         <package>python-qt4</package>  
         <package>python-sip</package>  
         <package>libqt4-jambi</package>  
      </aggregate>  
    </aggregatelist>

    i'm dowgranding it too...

  6. #26
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Italy
    Posts
    39

    Default Re: KDE 4.1.3 Now in the Factory

    I had this same problem, but it was fixed when I downgraded libqt4 to the version in the KDE:Qt repository.

    Previously, I had a newer version (4.4.3+20081104-1.1probably unstable) from the home:anubisg1 repository (that I use for Pidgin), so check if you have this repository too. It was fixed by setting KDE4 official repositories to a lower value (higher priority).

    I hope it helps, it's been tough surviving without system tray :-)
    Quote Originally Posted by anubisg1 View Post
    that's my qt4 packages:

    Code:
    <aggregatelist>  
      <aggregate project="KDE:Qt44">  
         <package>libqt4</package>  
         <package>libqt4-devel-doc-data</package>  
         <package>libqt4-sql-plugins</package>  
         <package>libQtWebKit-devel</package>  
         <package>python-qt4</package>  
         <package>python-sip</package>  
         <package>libqt4-jambi</package>  
      </aggregate>  
    </aggregatelist>

    i'm dowgranding it too...

    as i told is not due to me, but to kde:qt44 repository, i fixed, should works fine now... sorry for problems...

    btw... : why did you not mailed me?

  7. #27
    Morgg NNTP User

    Default Re: KDE 4.1.3 Now in the Factory

    Sorry mate, I just discovered this today, and I didn't know your mail address. I'm quite new to this forum.

    Anyway I didn't mean to blame you, of course! And thanks for mantaining your repo.

  8. #28
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Italy
    Posts
    39

    Default Re: KDE 4.1.3 Now in the Factory

    Quote Originally Posted by Morgg View Post
    Sorry mate, I just discovered this today, and I didn't know your mail address. I'm quite new to this forum.

    Anyway I didn't mean to blame you, of course! And thanks for mantaining your repo.
    feel free to PM me or mail at: andrea@opensuse.org


  9. #29

    Default Re: KDE 4.1.3 Now in the Factory

    How's 4.1 been running? Any issues cropped up or is it running error free?

  10. #30
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: KDE 4.1.3 Now in the Factory

    Quote Originally Posted by 6tr6tr View Post
    How's 4.1 been running? Any issues cropped up or is it running error free?
    Just great for me on both my machines. I take it you haven't made the leap yet?
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •