Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Firefox doesnt load the entire listbox

Hybrid View

  1. #1

    Default Firefox doesnt load the entire listbox

    Hello,

    I have an odd problem.
    When I go to this site
    in WindowsXP with Firefox I can see the entire listbox of shows (up to current date +/-1day)

    in Suse with Firefox (Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9.0.3) Gecko/2008091700 SUSE/3.0.3-1.1 Firefox/3.0.3)
    I can only see up to August!!!!!

    I am assuming it is a setting within Suse, but I couldnt figure it out. The same thing happens in Konqueror (KDE V4.0.4 Release 15.2), and Opera (9.62 Build 2466)


    Thank you for your time
    qu1nn
    Pentium D 820, 2.80GHz, Intel D945PSN ATX, PowerColor Radeon HD7870, Geil DDR2, (1GB x 2) Dual Channel 667MHz Suse 13.2, KDE
    Haswell i4771, 3.5GHz, Asus Z87-WS ATX, Club3d R9 280X RoyalQueen, Corsair 8GBx2, Corsair AX860 PS, openSuse 13.1, KDE

  2. #2
    ab@novell.com NNTP User

    Default Re: Firefox doesnt load the entire listbox

    -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
    Hash: SHA1

    I just loaded that page and didn't see any listboxes at all.... are you
    sure the URL is correct?

    Good luck.





    qu1nn wrote:
    > Hello,
    >
    > I have an odd problem.
    > When I go to 'this site' (http://tinyurl.com/68wkp8)
    > in WindowsXP with Firefox I can see the entire listbox of shows (up to
    > current date +/-1day)
    >
    > in Suse with Firefox (Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US;
    > rv:1.9.0.3) Gecko/2008091700 SUSE/3.0.3-1.1 Firefox/3.0.3)
    > I can only see up to August!!!!!
    >
    > I am assuming it is a setting within Suse, but I couldnt figure it out.
    > The same thing happens in Konqueror (KDE V4.0.4 Release 15.2), and
    > Opera (9.62 Build 2466)
    >
    >
    > Thank you for your time
    > qu1nn
    >
    >

    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v1.4.2 (GNU/Linux)
    Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

    iD8DBQFJEQ153s42bA80+9kRAjfxAJ9y+xiYbVJ0roNWEz1dgAHd9NjBWACeIBmC
    T21eQ0GeIdfNix+kwYB0J+M=
    =fXeK
    -----END PGP SIGNATURE-----

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Vsters, Sweden ex. Highbury London UK
    Posts
    1,245

    Default Re: Firefox doesnt load the entire listbox

    I get 2008-06-02-Frankly Speaking1 to 2008-08-28-Frankly Speaking2

    Geoff
    Core 2 Duo 3.16GHz, 8GB DDR2, 3.5TB, GeForce 9600 GT, Amilo LCD 26", OS 11.1 x86_64, KDE4.2.4 (2)
    My wine tips & tricks

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Ljubljana
    Posts
    522

    Default Re: Firefox doesnt load the entire listbox

    You can, if you want, save the html source file of the page from within Windows, and then do the same from within SuSE, and then compare the two. If they're different, then it's not your browser's fault. I'm saying nothing new, but a great many sites actually deliver different content depending on which browser you use.

    As a great man once said, using the Lynx browser is a smart way to avoid ads!
    http://stopsoftwarepatents.eu/
    Even if free software were ****, it should still get our preference over the non-free **** secreted by IT corporations.
    A free rephrasing of RMS

  5. #5

    Default Re: Firefox doesnt load the entire listbox

    Quote Originally Posted by geoffro View Post
    I get 2008-06-02-Frankly Speaking1 to 2008-08-28-Frankly Speaking2

    Geoff
    yes.
    try it running in windows (if possible) and you will see that it goes up to 2008-11-03 (both in Internet explorer and Firefox!)

    again this happens in opera and konqueror as well.


    My terminology of listbox may be incorrect. it is the sub-window with all of the shows listed from oldest to newest. Sorry.


    weird eh?
    protocol timeout?



    thanks for your quick responses

    qu1nn
    Pentium D 820, 2.80GHz, Intel D945PSN ATX, PowerColor Radeon HD7870, Geil DDR2, (1GB x 2) Dual Channel 667MHz Suse 13.2, KDE
    Haswell i4771, 3.5GHz, Asus Z87-WS ATX, Club3d R9 280X RoyalQueen, Corsair 8GBx2, Corsair AX860 PS, openSuse 13.1, KDE

  6. #6
    ab@novell.com NNTP User

    Default Re: Firefox doesnt load the entire listbox

    -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
    Hash: SHA1

    Okay, so listbox was the terminology thing. I see from 2008-06-02 to
    2008-11-04 in bot Firefox 2.0.0.14 on SLED and Opera 9.60, also on SLED
    (10 SP2 x86_64).

    Good luck.




    geoffro wrote:
    > I get 2008-06-02-Frankly Speaking1 to 2008-08-28-Frankly Speaking2
    >
    > Geoff
    >
    >

    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v1.4.2 (GNU/Linux)
    Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

    iD8DBQFJEc+j3s42bA80+9kRAnGBAJ93FdFN6KsOV59LzWWDzpxTQzjABgCfe6yv
    6NOMwN7ngub2dBBoP0nQIXc=
    =rXlS
    -----END PGP SIGNATURE-----

  7. #7

    Default Re: Firefox doesnt load the entire listbox

    anyone have an idea on this?

    regards
    qu1nn
    Pentium D 820, 2.80GHz, Intel D945PSN ATX, PowerColor Radeon HD7870, Geil DDR2, (1GB x 2) Dual Channel 667MHz Suse 13.2, KDE
    Haswell i4771, 3.5GHz, Asus Z87-WS ATX, Club3d R9 280X RoyalQueen, Corsair 8GBx2, Corsair AX860 PS, openSuse 13.1, KDE

  8. #8
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Vsters, Sweden ex. Highbury London UK
    Posts
    1,245

    Default Re: Firefox doesnt load the entire listbox

    Tested at work with XP FF3 and IE7 looks the same as my Linux box at home

    Geoff
    Core 2 Duo 3.16GHz, 8GB DDR2, 3.5TB, GeForce 9600 GT, Amilo LCD 26", OS 11.1 x86_64, KDE4.2.4 (2)
    My wine tips & tricks

  9. #9

    Default Re: Firefox doesnt load the entire listbox

    bummer.... for me.

    I have never chaged any default settings from the suse installation... I wonder if the tcpip is timing out.

    thanks for the reply.
    qu1nn
    Pentium D 820, 2.80GHz, Intel D945PSN ATX, PowerColor Radeon HD7870, Geil DDR2, (1GB x 2) Dual Channel 667MHz Suse 13.2, KDE
    Haswell i4771, 3.5GHz, Asus Z87-WS ATX, Club3d R9 280X RoyalQueen, Corsair 8GBx2, Corsair AX860 PS, openSuse 13.1, KDE

  10. #10

    Default Re: Firefox doesnt load the entire listbox

    Still having the problem.
    Do you think that it some sort of setting somewhere in the internet settings that is causing some issue?

    any suggestions would be great cause I sure hate having to use my wifes windoze notebook in order to download the files ...


    Thanks
    qu1nn
    Pentium D 820, 2.80GHz, Intel D945PSN ATX, PowerColor Radeon HD7870, Geil DDR2, (1GB x 2) Dual Channel 667MHz Suse 13.2, KDE
    Haswell i4771, 3.5GHz, Asus Z87-WS ATX, Club3d R9 280X RoyalQueen, Corsair 8GBx2, Corsair AX860 PS, openSuse 13.1, KDE

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •