Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Yast doesn't load

  1. #11

    Default Re: Yast doesn't load

    I removed Beagle, but now for some reason I can't update I get an internal system error:

    Can't provide file './rpm/i586/libgadu-1.8.0-16.2.i586.rpm' from repository 'openSUSE-11.0-Updates

  2. #12
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    27,072
    Blog Entries
    15

    Default Re: Yast doesn't load

    Quote Originally Posted by jordanwb
    I removed Beagle, but now for some reason I can't update I get an
    internal system error:

    > Can't provide file './rpm/i586/libgadu-1.8.0-16.2.i586.rpm' from
    > repository 'openSUSE-11.0-Updates
    Hi
    I had an issue with that one a few hours ago, I think it may be
    mirroring that file to the mirror that your using. What awhile and try
    running the update. Or run from the cli (console/konsole)
    Code:
    sudo zypper ref
    sudo zypper lu
    sudo zypper up
    The first command refreshes the repositories, the second lists any
    updates, the third will apply the updates.

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    openSUSE 11.0 x86 Kernel 2.6.25.18-0.2-default
    up 17:14, 2 users, load average: 0.01, 0.07, 0.04
    GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 177.80


  3. #13

    Default Re: Yast doesn't load

    Okay I got it to update. I still can't load YaST.

  4. #14

    Default Re: Yast doesn't load

    I'd like to make it clear that when I mean yast, I mean it's GUI counterpart.

  5. #15

    Default Re: Yast doesn't load

    Hello again,

    I have one more idea: force a reinstall of all the yast modules you already have installed, and install the yast2-qt package.

    run
    Code:
    zypper se yast2
    everything that is install there, add to the end of the following command:
    Code:
    zypper in -f
    example:
    Code:
    zypper in -f yast2-qt yast2-control-center yast2-core
    ... etc.

    Good Luck,

    g

  6. #16

    Default Re: Yast doesn't load

    Yay! It works now. Thanks greenmachine.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •