Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: No flash

  1. #1

    Default No flash

    I tried to install the flash plugin for mozilla firefox on my suse 11.0 box and it doesn't work. If I try to install again it says it is already installed. I tried to uninstall it and it says it's not installed... Now what?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: No flash

    Flash works out of the box in Suse, well it always has for me.

    Tell us if you are 32 or 64 bit

    How are you installing???
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3

    Default Re: No flash

    Well I didn't do the install as this is a shared computer but as far as I know it was installed from an opensuse11.0 install disk ( not sure if it was cd or dvd )and I went to a website and it said I needed to get the flash plugin so I did and used the rpm package and it said it installed but still would not run flash.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: No flash

    In a terminal type

    rpm -qi flash-player

    post results here
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #5

    Default Re: No flash

    Not sure if I used both of those switches but I'll try assuming the other guy has not gotten frustrated and installed something else.... I won't be there till Saturday...

  6. #6

    Default Re: No flash

    <username>linux-4e9d:~> rpm -qi flash-player
    package flash-player is not installed
    <username>linux-4e9d:~>

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: No flash

    su in terminal
    zypper install flash-player
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  8. #8

    Default Re: No flash

    thank you oh wise penguin!! It seemed to do it now I'll just have to try a flash site to see if it works....

    well I went to google and searched for flash test and it says click here to get plug in.... so it appears not to work still....

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: No flash

    Open Firefox
    Tools
    Add-ons
    Plugins

    Is Shockwave Flash in there?

    ===============================

    If you've installed the rpm, the flash-player plugin is located
    at /usr/lib/flash-player/libflashplayer.so

    either copy the file from /usr/lib/flash-player into /usr/lib/browser-plugins:

    cp /usr/lib/flash-player/libflashplayer.so /usr/lib/browser-plugins

    or symlink it:

    ln -s /usr/lib/flash-player/libflashplayer.so /usr/lib/browser-plugins/

    you'll need to be root to do this
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  10. #10

    Default Re: No flash

    thanks I think that last bit did it... I had to modify a bit as it was in /flash-plugin not /flash-player. It was also already in where you said to put it but it seems to work now that I copied over it...

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •