Results 1 to 6 of 6

Thread: No icon for Brasero 0.7.1

  1. #1
    Wrath_RMDT NNTP User

    Default No icon for Brasero 0.7.1

    Hi,

    I had a problem with brasero 0.8.2 on openSUSE 11 (blank CD appearing with 0 byte free), so I decided to use brasero 0.7.1, cos' I knew it worked perfectly.

    Well, the version installed without problems, but I had a little issue. The program icon doesn't appear on the application browser, as you can see in this image below:



    The program icons are installed, so I don't understand what happened. I tried to find out why, but I didn't find anything that worked or was useful on google (**** ubuntu) so, folks, any suggestions to solve this problem?

    Thank you!
    Wrath_RMDT

  2. #2

    Default Re: No icon for Brasero 0.7.1

    Try changing your icon theme
    If still not showing maybe you can customize
    the icon for that app
    People who do not break things first will never learn to create anything

  3. #3
    Wrath_RMDT NNTP User

    Default Re: No icon for Brasero 0.7.1

    I tried to change the icon theme, but it didn't work.

    I will try to customize the icon of Brasero, despite not knowing exactly how to do it in openSUSE.

    Many thanks!

  4. #4
    Wrath_RMDT NNTP User

    Default Re: No icon for Brasero 0.7.1

    Updating the post.

    After I changed the icon theme and restarted the X, the shortcut of Brasero back to work!

    Thank you for the tip Conram, it really worked!

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,273

    Default Re: No icon for Brasero 0.7.1

    Just wondering after reading this if chucking the ~/.thumbnails directory, logging out and back in, would solve this too?

    Maybe it's time for a tweakUI for Linux? (*ducks*)
    Have a lot of fun!

  6. #6

    Default Re: No icon for Brasero 0.7.1

    Quote Originally Posted by Wrath_RMDT View Post
    Updating the post.

    After I changed the icon theme and restarted the X, the shortcut of Brasero back to work!

    Thank you for the tip Conram, it really worked!
    You're welcome

    Glad it to see it's working now
    People who do not break things first will never learn to create anything

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •