Results 1 to 3 of 3

Thread: vmware server 2 issue open

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    11

    Question vmware server 2 issue open

    Hi,

    I'd like to know if someone here experienced this kind of thing with vmware server 2 before.

    Always, after restarting the machine, i need to run 'vmware-config.pl' and do (recompile some stuff, and set some things) all over again to get it to run.

    On Debian it doesn't happen. Maybe there's something hidden or a 'detail' that I didn't do that is necessary on OpenSuse (i'm newbie on OpenSuse).

    I don't understand what the problem is 'cause after running the vmware-config.pl command (and doing all the steps) it works fine.


    Might be any thing regarding the gcc compile version ? On the system it is set for 4.3.1 and the kernel was compiled (not for me, it came from the repository this way though) with the 4.3 version (it is shown right before make the first compilation during the installation process.

    I'm using OpenSuSE 11, kernel 2.6.25.16-0.1-default

    I appreciate the attention.

  2. #2
    ab@novell.com NNTP User

    Default Re: vmware server 2 issue open

    -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
    Hash: SHA1

    Does /etc/vmware/not_configured (or something like that) exist on your box?

    Good luck.





    caop wrote:
    > Hi,
    >
    > I'd like to know if someone here experienced this kind of thing with
    > vmware server 2 before.
    >
    > Always, after restarting the machine, i need to run 'vmware-config.pl'
    > and do (recompile some stuff, and set some things) all over again to get
    > it to run.
    >
    > On Debian it doesn't happen. Maybe there's something hidden or a
    > 'detail' that I didn't do that is necessary on OpenSuse (i'm newbie on
    > OpenSuse).
    >
    > I don't understand what the problem is 'cause after running the
    > vmware-config.pl command (and doing all the steps) it works fine.
    >
    >
    > Might be any thing regarding the gcc compile version ? On the system it
    > is set for 4.3.1 and the kernel was compiled (not for me, it came from
    > the repository this way though) with the 4.3 version (it is shown right
    > before make the first compilation during the installation process.
    >
    > I'm using OpenSuSE 11, kernel 2.6.25.16-0.1-default
    >
    > I appreciate the attention.
    >
    >

    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v1.4.2 (GNU/Linux)
    Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

    iD8DBQFI/Lpy3s42bA80+9kRAvzUAJ9hweUrprHsG2jqbj9AKkPJiSSOpACeKuuB
    y9N9prCw0yPoHsjTSMVDQaw=
    =RdJz
    -----END PGP SIGNATURE-----

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bochum, Germany
    Posts
    3,587

    Default Re: vmware server 2 issue open

    On 10/20/2008 caop wrote:
    > Always, after restarting the machine, i need to run
    > 'vmware-config.pl' and do (recompile some stuff, and set some things)
    > all over again to get it to run.


    Are you sure? Please open a console, become root and try "/etc/init.d/vmware restart" instead. That's what I need to do on both machines here.

    Uwe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •