Results 1 to 3 of 3

Thread: Wireless card isnt working

  1. #1
    hiimtony NNTP User

    Default Wireless card isnt working

    Heres my situation

    Dmesg:

    ath5k_pci 0000:04:05.0: registered as 'phy0'
    phy0: Selected rate control algorithm 'pid'
    ath5k phy0: Atheros AR5213A chip found (MAC: 0x78, PHY: 0x45)
    ath5k phy0: RF2112A 2GHz radio found (0x56)

    iwconfig:

    wlan0 IEEE 802.11g ESSID:""
    Mode:Managed Frequency:2.412 GHz Access Point: Not-Associated
    Tx-Power=27 dBm
    Retry min limit:7 RTS thrff Fragment thr=2352 B
    Link Quality:0 Signal level:0 Noise level:0
    Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
    Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0

    iwlist scan:

    lo Interface doesn't support scanning.

    eth0 Interface doesn't support scanning.

    wmaster0 Interface doesn't support scanning.

    wlan0 No scan results

    I was wondering if anyone could help me out with this.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,875
    Blog Entries
    15

    Default Re: Wireless card isnt working

    Quote Originally Posted by hiimtony
    Heres my situation

    Dmesg:

    ath5k_pci 0000:04:05.0: registered as 'phy0'
    phy0: Selected rate control algorithm 'pid'
    ath5k phy0: Atheros AR5213A chip found (MAC: 0x78, PHY: 0x45)
    ath5k phy0: RF2112A 2GHz radio found (0x56)

    iwconfig:

    wlan0 IEEE 802.11g ESSID:""
    Mode:Managed Frequency:2.412 GHz Access Point:
    Not-Associated
    Tx-Power=27 dBm
    Retry min limit:7 RTS thrff Fragment thr=2352 B
    Link Quality:0 Signal level:0 Noise level:0
    Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
    Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0

    iwlist scan:

    lo Interface doesn't support scanning.

    eth0 Interface doesn't support scanning.

    wmaster0 Interface doesn't support scanning.

    wlan0 No scan results

    I was wondering if anyone could help me out with this.
    Hi
    Have a read of the thread called URL=http://tinyurl.com/6z6udc]sorry, I
    tried configure wifi but no result[/URL]

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    openSUSE 11.0 x86 Kernel 2.6.25.18-0.1-default
    up 7:19, 2 users, load average: 0.28, 0.15, 0.22
    GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 177.80


  3. #3
    hiimtony NNTP User

    Default Re: Wireless card isnt working

    thanks im on it, ill get back to you after i try it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •