Results 1 to 3 of 3

Thread: KPat crashes each time

  1. #1

    Default KPat crashes each time

    Hello

    KPat crashes each time I try to start it. I am pasting the backtrace below.
    help me find the problem.

    System configuration startup check disabled.

    [?1034h(no debugging symbols found)
    Using host libthread_db library "/lib64/libthread_db.so.1".
    (no debugging symbols found)
    (no debugging symbols found)
    [Thread debugging using libthread_db enabled]
    [New Thread 0x2b54e443e630 (LWP 5228)]
    (no debugging symbols found)
    (no debugging symbols found)
    (no debugging symbols found)
    [KCrash handler]
    #4 0x00002b54e1268b45 in raise () from /lib64/libc.so.6
    #5 0x00002b54e126a0e0 in abort () from /lib64/libc.so.6
    #6 0x00002b54dabf64f5 in qt_message_output ()
    from /usr/lib64/libQtCore.so.4
    #7 0x00002b54dabf663d in qFatal () from /usr/lib64/libQtCore.so.4
    #8 0x00002b54dabf66aa in qt_assert () from /usr/lib64/libQtCore.so.4
    #9 0x0000000000415c0a in _start ()

    Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    PHX
    Posts
    481

    Default Re: KPat crashes each time

    Have you installed kde4-kpat for the QT4 lib?
    <>---><^>

  3. #3

    Default Re: KPat crashes each time

    Cryovac wrote:

    >
    > Have you installed kde4-kpat for the QT4 lib?
    >
    >

    I think so.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •