Results 1 to 4 of 4

Thread: firefox 3.0b5 under opensuse 11

  1. #1
    moutaye NNTP User

    Default firefox 3.0b5 under opensuse 11

    Hi lads

    I recently installed opensuse 11 which came alongside with firefox 3.0b5

    The performance of Firefox has been very poor, to the extent that the GUI hangs and a manual kill of the app is needed...

    I remove the beagle-indexing package which comes along with the firefox package branded for SuSE to save some resource and while this improved the performance a bit Firefox is still generally hanging at stages reaching indecent CPU usage...

    My CPU is an AMD Sempron 2800...

    Anybody experiencing the same thing could share some tip?

    Cheers

  2. #2

    Default Re: firefox 3.0b5 under opensuse 11

    Hi

    Can you get this machine an internet connection?

    An update process will bring you to firefox 3.0.3

  3. #3

    Default Re: firefox 3.0b5 under opensuse 11

    I have the firefox 3.0.3 in opensuse 11 and have noticed that the systems does hang up every once and awhile. But I think that is more in part that I need to update flash and stuff like that.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,825
    Blog Entries
    15

    Default Re: firefox 3.0b5 under opensuse 11

    Quote Originally Posted by InkedParrot
    I have the firefox 3.0.3 in opensuse 11 and have noticed that the
    systems does hang up every once and awhile. But I think that is more in
    part that I need to update flash and stuff like that.
    Hi
    Just a note it's better to post your own thread rather than tacking
    onto an existing one even if the subject is similar

    If you look in preferences->Security have a look at disabling the two
    "Tell me ...." check boxes and restarting firefox.
    You could also look at disabling IPV6 as well via YaST->
    System-> /etc/syconfig Editor and search for "KDE_USE_IPV6" and set to
    no.

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    openSUSE 11.0 x86 Kernel 2.6.25.16-0.1-default
    up 7:17, 1 user, load average: 0.08, 0.13, 0.07
    GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 177.80


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •