Results 1 to 4 of 4

Thread: gvim installation

  1. #1
    jipgzi79 NNTP User

    Default gvim installation

    I am running opensuse 11. after install the gvim by zypper, the error shows lack of menu.vim once running the gvim. there is no menu shown on the gvim. what's wrong? anyone can help me?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Choctaw, OK
    Posts
    66

    Default Re: gvim installation

    Might be missing one or more packages. I'm using Gvim because I like the Cream package on top of it. When I check I have the following packages:

    Code:
    jeh@morph~> rpm -qa | grep vim
    vim-7.1-128.1
    vim-data-7.1-128.1
    gvim-7.1-128.1
    vim-base-7.1-128.1
    Got all those those?
    Ed Hurst
    Open for Business (ofb.biz)

  3. #3

    Default Re: gvim installation

    Quote Originally Posted by br073n View Post
    Might be missing one or more packages. I'm using Gvim because I like the Cream package on top of it. When I check I have the following packages:

    Code:
    jeh@morph~> rpm -qa | grep vim
    vim-7.1-128.1
    vim-data-7.1-128.1
    gvim-7.1-128.1
    vim-base-7.1-128.1
    Got all those those?
    It is now 2012 and this is still a problem.

    vim-data was not installed when I installed vim/gvim via Yast. Once I installed it, everything ran as expected.

    -tomas

  4. #4
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: gvim installation

    On 2012-07-19 07:06, dadkind wrote:

    > It is now 2012 and this is still a problem.
    >
    > vim-data was not installed when I installed vim/gvim via Yast. Once I
    > installed it, everything ran as expected.


    Then make sure it is reported in Bugzilla.


    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.4 x86_64 "Celadon" at Telcontar)



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •