Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    38

    Angry Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

    I tried everything so i wouldnt be wasting your time... I'm kinda new to Opensuse, played with Ubuntu then got bored of it. I know how to build things, use terminal, etc.
    Alright, I'm running Opensuse 11.0 on an HP laptop. Nvidia GeForceGO 6150. THe default Compiz-fusion work (7.04) without doing anything related to my graphics card. It worked fine with it. Could rotate the cube, etc.
    I installed 7.8 (Compiz Fusion - openSUSE)
    ran rpm -qa | grep compiz in the terminal, everything about matched, all was 7.8. I logged out, but when I logged back in i only had one workspace, no effects, and no bars (minimize, maximize, exit). I tried a slu of commands in the terminal, and downloading the one-click install for my nvidia (NVidia - openSUSE). Compositions enable, i believe aiglx is enable. But nada. It wouldnt work. Tried reinstalling several times, all with the same problems. So i downgraded back down to 7.04, the default. Works fine, though some plugins (snow, aquarium thing) wont work.
    Driver problem?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    38

    Default Re: Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

    I don't know what to do..

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,491
    Blog Entries
    15

    Default Re: Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

    Quote Originally Posted by imop45
    I don't know what to do..
    Hi
    Have you tried the latest nvidia driver released today, 177.80?

    There is a thread in the chit-chat section with a link.

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    openSUSE 11.0 x86 Kernel 2.6.25.16-0.1-default
    up 9:24, 1 user, load average: 0.09, 0.22, 0.23
    GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 177.80


  4. #4
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    38

    Default Re: Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

    There an error with the page, all GeForce Linux 32-bit drivers aren't available. Brings up a 404 not found on the site.
    I do have a 32-bit i believe, chose it so i wouldn't have to build so many things, though i have an amd64.
    Is it a driver problem that I'm facing? I'm running the 7.04 version of compiz fusion, and it works almost correctly.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    38

    Default Re: Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

    In 7.8 i had no bars (minimize, exit, etc) and in 7.04 when i open up an application, say the terminal, it will open up at the top of the screen, with no bar also.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,491
    Blog Entries
    15

    Default Re: Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

    Quote Originally Posted by imop45
    There an error with the page, all GeForce Linux 32-bit drivers aren't
    available. Brings up a 404 not found on the site.
    I do have a 32-bit i believe, chose it so i wouldn't have to build so
    many things, though i have an amd64.
    Is it a driver problem that I'm facing? I'm running the 7.04 version of
    compiz fusion, and it works almost correctly.
    Hi
    Download from here;
    http://www.nvidia.com/object/unix.html

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    openSUSE 11.0 x86 Kernel 2.6.25.16-0.1-default
    up 10:46, 1 user, load average: 0.56, 0.16, 0.20
    GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 177.80


  7. #7
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    38

    Default Re: Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

    Click on the link you gave me, then click on Linux|A32. Page not found.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,491
    Blog Entries
    15

    Default Re: Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

    Quote Originally Posted by imop45
    Click on the link you gave me, then click on Linux|A32. Page not found.
    Hi
    Works fine for me?
    Try wget;
    Code:
    wget
    http://us.download.nvidia.com/XFree86/Linux-x86/177.80/NVIDIA-Linux-x86-177.80-pkg1.run
    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    openSUSE 11.0 x86 Kernel 2.6.25.16-0.1-default
    up 11:11, 1 user, load average: 0.27, 0.19, 0.13
    GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 177.80


  9. #9
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    38

    Default Re: Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

    iseil@linux-nv81:~> grep Composite /var/log/Xorg.0.log
    (**) Extension "Composite" is enabled
    (II) NVIDIA(0): Support for GLX with the Damage and Composite X extensions is

  10. #10
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    38

    Default Re: Another Compiz-fusion problem.. Done everything--?

    I still can't reach this link.. It says page not found!

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •