Results 1 to 3 of 3

Thread: ffmpeg problem

  1. #1

    Default ffmpeg problem

    Hi,

    My original task is to upload audio on youtube with a constant background picture, it seems easy with dvd-slideshow. But ffmpeg (that dvd-slideshow must call) has a problem:

    >linux-0xbv:~> ffmpeg
    libavutil 49.11. 0 / 49.11. 0
    libavcodec 52. 0. 0 / 52. 0. 0
    ffmpeg: symbol lookup error: ffmpeg: undefined symbol:
    avformat_version

    The versions of ffmpeg (ffmpeg-0.4.9.15458-1.1) and these libraries are the standard ones for SUSE 10.3. What should I do?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,734
    Blog Entries
    20

    Default Re: ffmpeg problem

    don't you use Packman for: ffmpeg
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    26,574
    Blog Entries
    38

    Default Re: ffmpeg problem

    Quote Originally Posted by cpandacsoki View Post
    My original task is to upload audio on youtube with a constant background picture, it seems easy with dvd-slideshow. But ffmpeg (that dvd-slideshow must call) has a problem:

    >linux-0xbv:~> ffmpeg
    libavutil 49.11. 0 / 49.11. 0
    libavcodec 52. 0. 0 / 52. 0. 0
    ffmpeg: symbol lookup error: ffmpeg: undefined symbol:
    avformat_version

    The versions of ffmpeg (ffmpeg-0.4.9.15458-1.1) and these libraries are the standard ones for SUSE 10.3.
    Many of us use the packman packaged multimedia apps instead of the videolan packaged multimedia apps. The only videolan packaged app that I use is libdvdcss2. Everything else packaged by packman.

    For example:
    PackMan :: Informationen zum Paket ffmpeg

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •