Results 1 to 6 of 6

Thread: White screen displayed

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Nashik,Maharashtra,INDIA
    Posts
    25

    Exclamation White screen displayed

    I have dual boot system with Windows xp-SP2 and openSUSE11 with GNOME.I tried to install ATI drivers from this site using 1-click install.By that I downloaded ati.ymp which I installed using Yast Package handler.While Installation was in progress I aborted it because of less speed of downloading and restart the system.But now white coloured screen appear after openSUSE11 started.When I clicked mouse blindly any where on desktop banshee player started.Thus I think my display drivers crashed.What Should I do now? My important data also there.Please suggest some way to get back previous settings.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: White screen displayed

    Have a read here
    ATI - openSUSE
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3

    Default Re: White screen displayed

    Also try to reconfigure your videocard. Some hints in this post here.

    You may need to finish the install of the drivers if sax2 configuration will fail.

    Good luck.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Nashik,Maharashtra,INDIA
    Posts
    25

    Default Re: White screen displayed

    I have tried all the suggested steps then also my problem remained unsolved.I have openSUSE11 bootable DVD,will this be useful to correct ATI drivers problem.I dont want to re-install openSUSE.Please help me!

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: White screen displayed

    What about this section of the page I linked you to:

    White screen after login

    Be sure that you have PCI: prepended to the BusID string in /etc/X11/xorg.conf. For example:
    Section "Device"
    Identifier "Device[0]"
    Driver "fglrx"
    BusID "PCI:1:0:0"


    ...
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  6. #6
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Nashik,Maharashtra,INDIA
    Posts
    25

    Default Re: White screen displayed

    I don't know how to see that.Please give me steps to see PCI information.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •