Results 1 to 6 of 6

Thread: Video everywhere but Kopete

  1. #1

    Default Video everywhere but Kopete

    Running Suse 11.0. I have been searching the Internet for days and can't find the answer so I thought I'd ask here.

    I have a Logitech Quickcam Zoom. It works fine in Skype and Ekiga but not in Kopete. Kopete see the cam and I can select it, but no video is displayed.

    I ran Kopete from the cli but received no errors. Output looks normal.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bochum, Germany
    Posts
    3,587

    Default Re: Video everywhere but Kopete

    * mooreted,

    same effect here, and there are already a couple of bugs filed against the issue. E.g. this one:
    https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=402242

    Uwe

  3. #3

    Default Re: Video everywhere but Kopete

    Oh, bummer. Okay, I'll keep an eye on the bug. Hopefully we'll get a patch one day.

    Going to try aMsn just for the heck of it.

    Thanks.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    France
    Posts
    9

    Default Re: Video everywhere but Kopete

    I made it work on my ASUS Laptop M51VR following the instructions in:

    KDE Wiki : Kopete Webcam Support

  5. #5

    Default Re: Video everywhere but Kopete

    Quote Originally Posted by llsysadmin View Post
    I made it work on my ASUS Laptop M51VR following the instructions in:

    KDE Wiki : Kopete Webcam Support
    The page is no longer available.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bochum, Germany
    Posts
    3,587

    Default Re: Video everywhere but Kopete

    * turbowei wrote, On 01/02/2010 01:56 AM:

    > The page is no longer available.


    You are replying to a very old message. I suggest you start your own thread with a detailed description of the software (versions) and the hardware you use.

    Uwe


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •