Results 1 to 5 of 5

Thread: Konqueror persistant login problem

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    22

    Default Konqueror persistant login problem

    Hi, I have a problem loggin into my country's Tax and Customs Administration's web site. This web site is SSL secured. I am able to log in, but when click the 'Continue' button on the first page to move on to the second page, I end up in the login screen again. I have tried different fake-user-agent settings but to no effect. I have noticed this in a couple of other sites as well but it never occurred to me that this was a Konqueror problem. I couldn't find any information on this forum, in the Ubuntu forums however someone has logged the same issue:

    https://bugs.launchpad.net/ubuntu-website/+bug/259436

    I don't know if they solved it since the solution is not given in that thread. Does anyone here know how to solve this?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,734
    Blog Entries
    20

    Default Re: Konqueror persistant login problem

    Does anyone here know how to solve this?
    Not really, since we don't know the site in question. There are other browsers you could try such as Firefox or Opera.

    It's true, that some sites have been specifically designed only to work with IE. But they are few and far between these days. The K browser has identify as options in the tools tab. Have you tried changing it?
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    22

    Default Re: Konqueror persistant login problem

    Hi caf4926,

    Yes I've tried to change the fake identification settings but that didn't help. I don't think this is really a problem with that site since I've had this happen on other sites as well, but I don't really remember which ones. I would like to continue using konqueror since it integrates with kde better than firefox, storing passwords in kwallet etc. but of course, it's not such a big deal to use firefox instead. Well anyway, thanks for your reply.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    365

    Default Re: Konqueror persistant login problem

    Might be the problem with cookies?

    Settings -> Configure Konqueror -> Cookies...under "Default Policy" check "Accept all cookies" and under "Site Policy" delete all policies.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    22

    Default Re: Konqueror persistant login problem

    freedguy, tried it but it didn't work either. I'll post back as soon as I've found another site with the same problem. I think it has something to do with these SSL sessions.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •