Results 1 to 3 of 3

Thread: Kopete/KDE 4 problem

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Frankfurt am Main Deutschland
    Posts
    9

    Default Kopete/KDE 4 problem

    There appears to be a problem with Kopete as supplied with openSUSE 11.0
    (Kopete/KDE4 0.50.0) This release does not correctly set up my creative web cam, it recognizes it as :
    Device: OV519 USB Camera
    Input: Camera
    Standard:

    The standard field is a dropdown menu but with no selections, whereas in the
    Kopete supplied in openSUSE 10.3 this field contained the value PAL-M and
    the camera worked ok.

    I managed to install the 10.3 Kopete in 11.0 and the camera worked in this version so I guess it is a Kopete problem not a open SUSE problem.

    So the question is where do I post a bug report openSUSE or on the KDE site?

    Any thoughts appreciated.
    0x42696c6c52656164

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Amor, Leiria, Portugal
    Posts
    55

    Default Re: Kopete/KDE 4 problem

    Since you're using OpenSUSE I suppose that you should submit the bug to OpenSUSE and then it gets upstreamed.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cleveland, TN USA
    Posts
    412

    Default Re: Kopete/KDE 4 problem

    m4ktub wrote:

    >
    > Since you're using OpenSUSE I suppose that you should 'submit the bug to
    > OpenSUSE' (http://en.opensuse.org/Submitting_Bug_Reports) and then it
    > gets upstreamed.
    >
    >


    I also have a problem with webcam not working under the Kopete release for KDE 4.1.x, but I figured that their was no support for video yet. Submitting a bug report to the Novell bugzilla or KDE bugzilla won't hurt though.
    --
    "We must plan for freedom, and not only for security, if for no other reason than only freedom can make security more secure." Karl Popper

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •