Results 1 to 4 of 4

Thread: Kde4 Odd error

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kochin
    Posts
    34

    Exclamation Kde4 Odd error

    For one month i was using windows vista because my cousin was crazy about games ... After my cousin left i put my favorite opensuse back on... As i did previously i started to install kde4.1.1 from the factory repo using oneclick install -- all was fine dependency all met and in the middle yast cant get some packages i hit rety for many many times didn't work so i skipped on again log came... At the end i was left with crippled installation....

    Installed Opensuse again

    This time i only put factory repo, non oss, updates, oss dvd ... did and update if newer version exist from yast ... Then it gave me a tone of dependency... Wow this never happened befor... As i remember there was a yast update so did the update nad did and update for newer version again.. Now less dependency error but yast just wont allow me to install pasmoid and -workspace and couple more ....


    This is sad i usually get this to work...

    Any one know how to update to kde4.1 or is there any problem with repository of kde 4.1

    Or did anyone encounter these same problem...
    From The Gods Own Country
    Be Free Be Linux

    http://www.makeadiff.in/

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    570

    Default Re: Kde4 Odd error

    check this page out especially post #18 might help
    KDE 4.1.1 Upadate Checkerboard Problem - Page 2 - openSUSE Forums

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sarasota
    Posts
    301

    Default Re: Kde4 Odd error

    As of a couple of days ago, there is now another repo needed.
    Details here:
    Missing libqt4 >= 4.4.1? - openSUSE Forums
    Box1: MEPIS-8.5/sidux/openSUSE-11.3M6(broken-wifi/hiddenSSIDs)/XP(32-bit), nvidia 5200
    Lap1: antiX-8.5(KDE4.4.3)/MEPIS-8.5/Vista, Intel 945GM, builtin-wifi->Broadcom-4311(drv=wl)

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kochin
    Posts
    34

    Talking Re: Kde4 Odd error

    Well it got fixed... I used the oneclick install again with kde-qt repository added strangely it worked... Well i think it was a repository problem previously.. Thanks guys
    From The Gods Own Country
    Be Free Be Linux

    http://www.makeadiff.in/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •