Results 1 to 3 of 3

Thread: problem with virtualbox 1.6.4

  1. #1
    basikino NNTP User

    Default problem with virtualbox 1.6.4

    hi :
    first, my appologies for my english.
    I need some help about a problem with virtualbox.
    I have OpenSuse 11.0 and i create an windows xp machine and not recognize the ethernet card.I can surf with mozilla in the host but no in the guest machine, I try with the options in virtualbox's control panel , is configured as PcNet-PCI II(Am79C970A), NAT ,and cable conected: I change type card as PCnet-FAST III(Am79C973) but no succes , no recognize and I don't know what happend. I have the same problem with the OpenSuse 64bits version.When i try this:
    linux-hz9l:~ # lspci | grep Ethernet
    3f:00.0 Ethernet controller: Broadcom Corporation NetXtreme BCM5752 Gigabit Ethernet PCI Express (rev 01)
    Do you have any idea about this problem? thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,686
    Blog Entries
    4

    Default Re: problem with virtualbox 1.6.4

    If you are starting off fresh, you might as well get the latest Vbox, 2.0.

    The NIC seen by the guest OS is not a physical NIC but a virtual one. So it will have nothing to do with your host NIC. There are 4 models to choose from. The pcnet32 virtual NIC should be supported in Windows, but maybe not Vista. If not try the e1000 virtual NIC.

  3. #3
    basikino NNTP User

    Default Re: problem with virtualbox 1.6.4

    thanks for your answer.
    I try to install virtualbox 2.0 but i have many problems with dependencies.At this moment it is not urgent and i leave this question. Thanks in advance

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •