Results 1 to 6 of 6

Thread: VirtualBox 2.0.0 is up

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Kentucky
    Posts
    1,126

    Default VirtualBox 2.0.0 is up

    Linux_Downloads - VirtualBox
    User manual @ http://dlc-cdn-rd.sun.com/c1/virtual...6a96dcb4e9fd6f

    From their forum, it appears that an update requires the complete un-install of earlier versions (including the config files).

    An easier update may be VirtualBox 1.6.6 @ Download_Old_Builds - VirtualBox for those like me running VirtualBox 1.6.2.

    Have fun
    Desktop Asus X-99 Viper. uefi & secure Boot, Win10, Leap 15.1; Laptop: ASUS GL752VW Optimus, uefi+Secure Boot, Win10, Leap 15.1 & T-weed and IMac

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Moses Lake, WA. USA
    Posts
    474

    Default Re: VirtualBox 2.0.0 is up

    snakedriver wrote:

    >
    > 'Linux_Downloads - VirtualBox'
    > (http://www.virtualbox.org/wiki/Linux_Downloads)
    > User manual @ http://tinyurl.com/6jvd8h
    >
    > From their forum, it appears that an update requires the complete
    > un-install of earlier versions (including the config files).
    >
    > An easier update may be VirtualBox 1.6.6 @ 'Download_Old_Builds -
    > VirtualBox' (http://www.virtualbox.org/wiki/Download_Old_Builds) for
    > those like me running VirtualBox 1.6.2.
    >
    > Have fun
    >
    >

    openSUSE 11.0, VirtualBox 2.0.0 (openSUSE 10.3 version, same as I used
    with1.6.2).

    I tried the SuSE 11 version but it keep dieing when I tried to configure the
    vertual disc. I noticed the acutual rpm says openSUSE11.1. I have not
    installed 11.1 alpha3 yet, I was going to do that right before my harddisk
    failed.

    I installed 2.0 yesterday after I restored my system from a disk crash. Had
    been using 1.6.2. I only appear to have one problem. My Printer is a usb
    device. I configure it in Sun xVM manger. It show it correctly and says its
    active. After boot in Guest (WinXP) i cannot configure the printer as the
    usb ports do not show. It worked on 1.6.2.

    Have you tried the usb devices? I did mount usbfs before starting the VM as
    per the manual.
    --
    Russ
    Linux register user 441463

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,686
    Blog Entries
    4

    Default Re: VirtualBox 2.0.0 is up

    Hmm, lucky I'm too foolhardy to pay attention to advice from forums, I just updated the RPM and all my VMs still work.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Rotterdam, Port to Europe
    Posts
    207

    Default Re: VirtualBox 2.0.0 is up

    Quote Originally Posted by ken_yap View Post
    Hmm, lucky I'm too foolhardy to pay attention to advice from forums, I just updated the RPM and all my VMs still work.
    Same here
    OpenSuSE Leap 42.3 / KDE 5.8 | Intel i7 3770 | 16GBRam | 120 + 80GB SSD's | Benq 27" | DVD | PhilipsToUcam 740 | HPpsc2355p | Logitech KB & mouse | 320 +160 + 80 + 80 GB USB HDD's | Fritz!Box Fon WLAN 7360 | (V)DSL 12 MB/s | SuSE since 2001

  5. #5
    Will Honea NNTP User

    Default Re: VirtualBox 2.0.0 is up

    ken yap wrote:

    >
    > Hmm, lucky I'm too foolhardy to pay attention to advice from forums, I
    > just updated the RPM and all my VMs still work.


    I updated 1.62 using the 2.0 RPM for 11.0 and lost both USB access and the
    guest additions. I haven't had time to mess with those issues but it
    installed XP Pro just fine and it seems to run as expected - even installed
    SP3 without a hiccup. Now, all I have to do get the USB and such
    going.....

    --
    Will Honea

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Moses Lake, WA. USA
    Posts
    474

    Default Re: VirtualBox 2.0.0 is up

    Will Honea wrote:

    > ken yap wrote:
    >
    >>
    >> Hmm, lucky I'm too foolhardy to pay attention to advice from forums, I
    >> just updated the RPM and all my VMs still work.

    >
    > I updated 1.62 using the 2.0 RPM for 11.0 and lost both USB access and the
    > guest additions. I haven't had time to mess with those issues but it
    > installed XP Pro just fine and it seems to run as expected - even
    > installed
    > SP3 without a hiccup. Now, all I have to do get the USB and such
    > going.....
    >

    Yes mine is up as an XP guest. Only thing not working is usb. Had a error on
    boot of linux this morning which cleared after I took the usb entry (Vbox
    wants) out of FSTAB. Don't really no if it was related to boot problem
    which was a corrupt partician which I fixed with YaST repair.


    --
    Russ
    Linux register user 441463

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •