Results 1 to 6 of 6

Thread: How to change from XFCE to KDE 3.5 ?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    719

    Default How to change from XFCE to KDE 3.5 ?

    Hi all.

    This I have never done as I was always using KDE. I have fairly slow machine which I wanted to revive, and I installed suse 11.0 with XFCE.
    I can't find my way on it, and just dont like how things work. Just my personal taste. I found also that there was no speed improvements, probably because GPU is stronger then CPU itself.

    Anyways, I installed KDE from repository, now I just want to make a switch. How do I do that?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    U.K East Anglia
    Posts
    2,581

    Default Re: How to change from XFCE to KDE 3.5 ?

    just select it from the sessions menu at the login screen

    Andy
    To be is to do = Immanuel Kant
    To do is to be = Descartes.
    Do be do be do = Frank Sinatra

    SuSE user since 7.0,Linux user since 1994

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    719

    Default Re: How to change from XFCE to KDE 3.5 ?

    Quote Originally Posted by deltaflyer44 View Post
    just select it from the sessions menu at the login screen

    Andy
    Thanks. But will it change it to default? if not, how to do it? I mean, I want to uninstall XFCE.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Delta Quadrant
    Posts
    1,434

    Default Re: How to change from XFCE to KDE 3.5 ?

    > Thanks. But will it change it to default? if not, how to do it? I mean,
    > I want to uninstall XFCE.
    >


    By default it will choose your last used desktop environment.
    To get rid of Xfce entirely use the Software Management app (YaST)
    inside KDE and select the package group for Xfce. Then flag it for
    removal.


  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    719

    Default Re: How to change from XFCE to KDE 3.5 ?

    Thank you. It didnt, but then I messed up with it for a while and then my old ATI died... actually cooler, so overheat disconnected the ati.. lol.
    I got no more nerves

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Delta Quadrant
    Posts
    1,434

    Default Re: How to change from XFCE to KDE 3.5 ?

    >
    > Thank you. It didnt, but then I messed up with it for a while and then
    > my old ATI died... actually cooler, so overheat disconnected the ati..
    > lol.
    > I got no more nerves


    Better luck next time!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •