Results 1 to 3 of 3

Thread: ATT Sierra Aircard 881U

  1. #1

    Default ATT Sierra Aircard 881U

    I have and ATT/Sierra Wireless Aircard 881U. It is a USB card. I have it visible by the system, smppdp/kinternet is seeing & talking to it, but not connecting to the internet. Does anyone have any thoughts as to how to fix this?

    Modem initialized.
    Sending ATDT8163082614
    Waiting for carrier
    ERROR
    Invalid dial command
    Disconnecting
    Connect script failed

    thanks

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    26,550
    Blog Entries
    37

    Default Re: ATT Sierra Aircard 881U

    Quote Originally Posted by innodes View Post
    I have and ATT/Sierra Wireless Aircard 881U. It is a USB card. I have it visible by the system, smppdp/kinternet is seeing & talking to it, but not connecting to the internet. Does anyone have any thoughts as to how to fix this?

    Modem initialized.
    Sending ATDT8163082614
    Waiting for carrier
    ERROR
    Invalid dial command
    Disconnecting
    Connect script failed
    I noted no one replied to your post. I'm no wireless expert (my PC does not have a wireless), but you could look at these links:
    * My wireless doesn't work - a primer on what I should do next - openSUSE Forums
    * Welcome - openSUSE Forums
    * Additional wireless bits - openSUSE Forums

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,675
    Blog Entries
    15

    Default Re: ATT Sierra Aircard 881U

    Quote Originally Posted by oldcpu
    innodes;1857453 Wrote:
    > I have and ATT/Sierra Wireless Aircard 881U. It is a USB card. I
    > have it visible by the system, smppdp/kinternet is seeing & talking
    > to it, but not connecting to the internet. Does anyone have any
    > thoughts as to how to fix this?
    >
    > Modem initialized.
    > Sending ATDT8163082614
    > Waiting for carrier
    > ERROR
    > Invalid dial command
    > Disconnecting
    > Connect script failedI noted no one replied to your post. I'm no
    > wireless expert (my PC does

    not have a wireless), but you could look at these links:
    * 'My wireless doesn't work - a primer on what I should do next -
    openSUSE Forums' (http://tinyurl.com/6peanc)
    * 'Welcome - openSUSE Forums' (http://tinyurl.com/6qbqn8)
    * 'Additional wireless bits - openSUSE Forums'
    (http://tinyurl.com/5f6zxx)
    Hi
    The same question was posted in another thread (Re: Need to Setup a
    Sprint Mobile Broadband USB Device in SUSE11 in network/internet) gave
    some pointers as its a gprs modem.

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    openSUSE 11.0 x86 Kernel 2.6.25.11-0.1-default
    up 0:48, 2 users, load average: 0.09, 0.08, 0.09
    GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 173.14.12


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •