Results 1 to 2 of 2

Thread: 3D earth model widget doesnt display

  1. #1

    Default 3D earth model widget doesnt display

    I have a fresh Open Suse 11 system, graphics card is Nvidia 7600GTS (PCI version and I have enabled OpenGL drivers).

    When I try to add the 3D earth model to my KDE4 desktop, the widget fails to display and states "OpenGL Shaders not supported"

    I am sure this card has pixel shading etc.

    Heres some info:

    Nvidia Driver 173.14.12 (from nvidia settings)

    orac:/home/anc # glxinfo | grep shader

    GL_ARB_fragment_shader, GL_ARB_half_float_pixel, GL_ARB_imaging,
    GL_ARB_shadow, GL_ARB_shader_objects, GL_ARB_shading_language_100,
    GL_ARB_vertex_buffer_object, GL_ARB_vertex_program, GL_ARB_vertex_shader,
    GL_EXT_Cg_shader, GL_EXT_depth_bounds_test, GL_EXT_draw_range_elements,
    GL_NV_texture_shader, GL_NV_texture_shader2, GL_NV_texture_shader3,

    the above shows some shading commands present.

    Full glxinfo is lengthy but available on request.
    Thanks in advance for any help.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Gothenburg, Sweden
    Posts
    19

    Default Re: 3D earth model widget doesnt display

    I actually got it working along with the desktop effects. Silly me I tried to install the extra plugins for compizfusion.
    This for some reason ripped the whole OpenGL to threads and while I now get the desktop effects with fire and water I don't
    get titlebars or the 3D earth plasmoid/widget.

    I don't know what exactly broke but it seems to be bundled with that, at least for me...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •