Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Remove mistakenly main panel

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    /dev/swat
    Posts
    1,181

    Default Remove mistakenly main panel

    I just removed my down main panel mistakenly from the desktop using kde4.1.
    How can i restore it with the previous components.
    2nd i add widgets from Internet, but its not in showing in the widget panel to add to desktop.
    How can i enable to add that widgets.

    Thanks in advance.
    Linux[openSUSE, KDE], PHP, MySQL, Wordpress, Tech News, etc :
    http://anl4u.com

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    64

    Default Re: Remove mistakenly main panel

    I have the same problem with widget, I install bunch of widget through internet option, and none of them available for adding. But when I check the download option, the widget are marked as installed, there are only uninstall option available.
    If you already know the solution, please share it.
    Linux user: #448598
    openSUSE Indonesia: http://opensuse.or.id/

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    64

    Default Re: Remove mistakenly main panel

    I have the same problem with widget, I install bunch of widget through internet option, and none of them available for adding. But when I check the download option, the widget are marked as installed, there are only uninstall option available.
    If you already know the solution, please share it.
    Linux user: #448598
    openSUSE Indonesia: http://opensuse.or.id/

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    /dev/swat
    Posts
    1,181

    Default Re: Remove mistakenly main panel

    I have found this thread, but not sure how to edit that file for new contents.
    link
    Linux[openSUSE, KDE], PHP, MySQL, Wordpress, Tech News, etc :
    http://anl4u.com

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    20,199
    Blog Entries
    1

    Default Re: Remove mistakenly main panel

    Similar discussion here. Hope it provides enough info. Edit this file with a shell based editor such as vi, nano, or pico. Alternatively, use kwrite.

    I've stopped using KDE 4 for the moment, so I can't offer detailed advice.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    64

    Default Re: Remove mistakenly main panel

    Quote Originally Posted by mmarif4u View Post
    I have found this thread, but not sure how to edit that file for new contents.
    link
    Thanks for the link, I have open the .kde4/share/config/plasma-appletsrc file, but cannot understand it content, does someone else?

    PS: sorry for the double posting before, network problem
    Linux user: #448598
    openSUSE Indonesia: http://opensuse.or.id/

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    /dev/swat
    Posts
    1,181

    Default Re: Remove mistakenly main panel

    Same here mate.
    Still searching for the right answer.
    Editing that file is not easy for me.
    I cant understand how to add new things to it. and what will be the newly added data.
    Linux[openSUSE, KDE], PHP, MySQL, Wordpress, Tech News, etc :
    http://anl4u.com

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: Remove mistakenly main panel

    you might consider the fact that KDE4 is just not yet at the development
    stage that all questions about its actions or miss-actions (also know as
    faults) can be explained, AND solved by the non-hacker, non-developer
    user (like myself, and apparently you)..

    here, let me quote from "NEWBIES - Suse-11.0 Pre-installation
    Preparation – PLEASE READ" at http://tinyurl.com/3vwrzl

    "7. KDE-4.0.x NOT RECOMMENDED FOR NEWBIES. Please note KDE-4.0.x is
    still very experimental and it is not recommended for Newbies. It is
    intended mainly for developers and cutting edge hackers or those who
    live and breath on the cutting edge of the latest software updates.
    Newbies, during the install please select KDE-3.5.9 or Gnome desktops
    instead, in order to obtain more stability.

    Further to the KDE-4.0x caution, please note the Live CD for KDE ONLY
    comes with KDE-4.0.x and not KDE-3.5.9. to get KDE-3.5.9 one must
    install off of the DVD and not the Live CD."

    and i add a further note to that: Your life will be more simple if you
    decide to install and use KDE3-something. It is available in YaST..

    enjoy it...fast, stable, controllable....SWEET!

    then, check in on KDE4's development in six months or a year...maybe
    then it will be as sweet.

    --
    DenverD (Linux Counter 282315)
    A Texan in Denmark

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    64

    Default Re: Remove mistakenly main panel

    @mmarif4u
    For the panel problem, have you try to right-click on desktop and add new panel from there?
    Linux user: #448598
    openSUSE Indonesia: http://opensuse.or.id/

  10. #10
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    /dev/swat
    Posts
    1,181

    Default Re: Remove mistakenly main panel

    yeh, i manage that already.
    Yesterday after removing, i tried to work around on it. and succeeded to make new panel.Now its working smoothly.

    @DenverD
    How about kde4.1.1 or 4.1.0. I went to kde site and they mention there that 4.1.0 is a stable version now.
    i am using 4.1.0 not 4.0.0.
    Linux[openSUSE, KDE], PHP, MySQL, Wordpress, Tech News, etc :
    http://anl4u.com

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •