Results 1 to 3 of 3

Thread: fusion-icon "no text plugin" error?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kln, Deutschland
    Posts
    1,054

    Default fusion-icon "no text plugin" error?

    Anyone know what this means:

    Code:
    me@my-laptop:~>  * Detected Session: kde
     * Searching for installed applications...
     * NVIDIA on Xorg detected, exporting: __GL_YIELD=NOTHING
     * Using the GTK Interface
     * Starting Compiz
     ... executing: compiz --replace --sm-disable --ignore-desktop-hints ccp
    compiz (core) - Error: no 'text' plugin with ABI version '20080421' loaded
    
    compiz (thumbnail) - Warn: No compatible text plugin found.
    Starting kde-window-decorator
    The odd thing is that Compiz loads, but Emerald doesn't, and I don't get the fusion-icon showing sometimes.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    nor cal
    Posts
    10

    Default Re: fusion-icon "no text plugin" error?

    I get the same error- after having a multitude of issues installing compiz on fresh 11.1.
    researching it now, I'll post back anything useful...
    anybody else know why this plugin would be missing?
    ...

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA Pennsylvania
    Posts
    1,287

    Default Re: fusion-icon "no text plugin" error?

    Seeing as it stops at the thumbnail plugin, you could try to disable that and see if it works properly then. I have the thumbnail plug-in working fine here though.

    What version of compiz are you using?

    You can see this by opening a terminal and typing

    Code:
    compiz --version
    Good Luck,

    Ian
    Laptop: Dell Inspiron E1505 | OpenSUSE 12.1/Windows Vista | KDE | Intel CPU T2050 1.6 GHz | Intel 945GM | 3.2GB RAM
    Box: OpenSUSE 12.1/Windows 7 | KDE | Intel Core 2 Quad 8300 2.5GHz/core | nVidia Geforce 9500GT 1GB| 4 GB RAM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •