Results 1 to 4 of 4

Thread: Opensuse 10.3 -> upgrade 11 -> audio player problem

  1. #1
    dabanfi NNTP User

    Default Opensuse 10.3 -> upgrade 11 -> audio player problem

    Hello

    I'm worked with 10.3 without any problem. I've upgraded to 11 (upgrade procedure from CD) and finalize with any error.

    When I try to connect via WEB to audio stream (ram stream), the player in Firefox or Konqueror start to buffer the stream , start to play the audio stream then stop. The audio stream stop sometime after 10/20 seconds, sometime 2/3 minutes.

    In the 10.3, no problem like this

    The PC its the same.

    Anyone have same problem ? Solution ?

    Thank

    Daniele

  2. #2
    meekj NNTP User

    Default Re: Opensuse 10.3 -> upgrade 11 -> audio player problem

    I also have this problem with OpenSUSE 11.0 x86_64 on a HP Compaq 8510p notebook.

    So far, I have not found a solution. I will be looking for other
    audio applications that might be interfering with RealPlayer.

    Thanks,

    Jon

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Chicago
    Posts
    40

    Default Re: Opensuse 10.3 -> upgrade 11 -> audio player problem

    I just encountered a similar problem. Streaming worked fine until today or yesterday after some updates. The steam loads, buffers, then stops without playing. Trying to reload does nothing.

    I tried running MPlayer in a terminal and got this error:

    mplayer: error while loading shared libraries: libcucul.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

    So, I searched in YAST for it and it, and it was installed in:
    libcaca0

    I instructed YAST to update the libcaca0 package and now I can stream again. So far so good. Will know more tomorrow when I stream a three hour radio program.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    27,109
    Blog Entries
    40

    Default Re: Opensuse 10.3 -> upgrade 11 -> audio player problem

    Quote Originally Posted by heinrich773 View Post
    I just encountered a similar problem. Streaming worked fine until today or yesterday after some updates. The steam loads, buffers, then stops without playing. Trying to reload does nothing.

    I tried running MPlayer in a terminal and got this error:

    mplayer: error while loading shared libraries: libcucul.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

    So, I searched in YAST for it and it, and it was installed in:
    libcaca0

    I instructed YAST to update the libcaca0 package and now I can stream again. So far so good. Will know more tomorrow when I stream a three hour radio program.
    In case you are curious, there was a bug in the previous libcaca0 version. So the packagers rolled back to the older version (placing the older version in the repos). Here is the thread I participated in on this problem:
    mplayer error with latest libcaca0 - openSUSE Forums

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •