Results 1 to 4 of 4

Thread: Setting up wireless/ confused

Hybrid View

  1. #1
    applexcore NNTP User

    Default Setting up wireless/ confused

    Ok, so I installed SuSe 11 with gnome today on my old Dell Latitude D600. I knew my wireless wasn't going to work, but I forgot to save the drivers I need.

    I looked under Hardware Information>Network Card and I have Truemobile 1400 & NetXtreme BCM5702X Gigabit Ethernet (eth0)

    I assumed that I needed to install the drivers for the second one.


    I did the following:

    sudo mkdir -p /lib/firmware **no problems here

    sudo b43-fwcutter -w /lib/firmware \ home/dan/wl_apsta_mimo.o (which is where that file is)



    I'm probably doing this completely wrong. If anyone could walk me by the hand through this and tell me exactly what to do, it would be much appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    U.K East Anglia
    Posts
    2,581

    Default Re: Setting up wireless/ confused

    if we knew what wireless device, we could advise you better

    Andy

  3. #3
    applexcore NNTP User

    Default Re: Setting up wireless/ confused

    I was assuming it was the NetXtreme, which is a Broadcom.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    U.K East Anglia
    Posts
    2,581

    Default Re: Setting up wireless/ confused

    sorry, mis-read your post, once you did that, did you get any errors ? if you have a wired connection it is a bit easier
    Code:
    sudo /usr/sbin/install_bcm43xx_firmware
    once installed, go to YaSt - network devices - network settings & fill in the necessary parts

    Andy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •