Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with NetworkManager in openSUSE11

  1. #1
    larsmjoh NNTP User

    Default Problem with NetworkManager in openSUSE11

    Hi,

    I've been trying to get the network manager to work on my HP Pavillion dv6000, to no avail.

    It has an nvidia ethernet and b43 wireless. Both work just fine, if activated at boot time through ifup, but network manager just does nothing with them.

    If I set the system up to use network manager, KNetworkManager is "empty" (no devices, no drop-down in "new connection" etc) and no amount of tweaking settings seem to help.

    That said, it is working perfectly on my Dell Latitude (intel chipset).

    Any tips or directions, anyone..?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Taiwan
    Posts
    150

    Default Re: Problem with NetworkManager in openSUSE11

    Only one way can be chose.
    ifup or NetworkManager
    Regards,
    Bryan Yu
    http://lifestory.moqin.com/

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Delta Quadrant
    Posts
    1,453

    Default Re: Problem with NetworkManager in openSUSE11

    >
    > That said, it is working perfectly on my Dell Latitude (intel
    > chipset).
    >
    > Any tips or directions, anyone..?


    Network Manager has issues.
    My recommendation would be, use ifup for now.
    It should be fixed in 11.1. My understanding is
    there was quite a bit of code change put into the
    one shipping with 11.0 and for various reasons it
    didn't get enough dev time.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •