Results 1 to 4 of 4

Thread: Lotus Symphony with KDE 4.1?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Korneuburg, Austria
    Posts
    177

    Default Lotus Symphony with KDE 4.1?

    Hi,

    Id like to try out Lotus Symphony, but I get the following error message when I start the installer:
    Code:
    alexander@linux-5n62:~/symphony> ./IBM_Lotus_Symphony_linux.bin
    
       IBM Lotus Symphony - starting installation... please wait
    
    mktemp: zu wenige Xs in Schablone /tmp/symphony73221216841297.tmp
    tar: Option bentigt einen Parameter -- C.
    tar --help oder tar --usage gibt weitere Informationen.
    ./IBM_Lotus_Symphony_linux.bin: line 30: ./setup.bin: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
    Can anyone help me?

  2. #2

    Default Re: Lotus Symphony with KDE 4.1?

    I could not understand the error messages fully (not my language), but I think from the tar and --C, that it is the same problem that I had, and the following solved it for me. Please try this and see if it works:
    In the directory where you have the bin file, open a terminal and enter the following command
    sed -i 's/\/tmp\/symphony.*.tmp//' IBM_Lotus_Symphony_linux.bin
    Now start the installation procedure. A follow-up to the problem can be found here
    IBM Lotus Symphony - Support Forums: linux : can't uncompression.
    Hope that helps.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Korneuburg, Austria
    Posts
    177

    Default Re: Lotus Symphony with KDE 4.1?

    Thanks, the language is German...

    I'll try it at home!

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Korneuburg, Austria
    Posts
    177

    Default Re: Lotus Symphony with KDE 4.1?

    Thanks, it worked!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •