Results 1 to 3 of 3

Thread: kde 4.1 4.0.85 systray

  1. #1

    Default kde 4.1 4.0.85 systray

    hi.

    i have been using kde 4.1 packages for a long time.

    latelly , i think it started with 4.0.84 or 4.0.85, the systray just shows black squares. the icons are there ( if i hover the mouse i get the tooltip, but no icon is shown to show what app i am hovering in the systray )

    is this just me or is it happening to all 4.0.85 ?

    i have a pretty normal instalation plus repositories of packman, factory kde, xorg and xgl

    thanks

  2. #2
    google01103 NNTP User

    Default Re: kde 4.1 4.0.85 systray

    yagami wrote:

    >
    > hi.
    >
    > i have been using kde 4.1 packages for a long time.
    >
    > latelly , i think it started with 4.0.84 or 4.0.85, the systray just
    > shows black squares. the icons are there ( if i hover the mouse i get
    > the tooltip, but no icon is shown to show what app i am hovering in the
    > systray )
    >
    > is this just me or is it happening to all 4.0.85 ?
    >
    > i have a pretty normal instalation plus repositories of packman,
    > factory kde, xorg and xgl
    >
    > thanks
    >
    >

    I'm running the .85's without your issue, I'd suggest making sure everything
    kde4 installed is at the same release and also test a 2nd user to see if
    you've corrupted a config file
    --
    Suse 11.0 x64, Kde 3.5.9, Opera 9.x weekly

  3. #3

    Default Re: kde 4.1 4.0.85 systray

    ok , found the bug

    on an intel video card, using : Option "MigrationHeuristic" "greedy" makes systray not show anything.

    removing this and systray starts showing the icons

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •