Results 1 to 5 of 5

Thread: Streaming Audio Doesn't Work

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada
    Posts
    72

    Default Streaming Audio Doesn't Work

    I have just switched to openSUSE 11.0 with Firefox 3.0. I can no longer listen to my favourite radio stations. Is there some plug-in that I need?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    NZ
    Posts
    1,583

    Default Re: Streaming Audio Doesn't Work

    Depends what website or audio / video is being streamed.

    Try installing from Yast 2 (you probably need the packman repositories enable)
    mplayer
    & the mplayer plugin

    or easier

    Software.openSUSE.org

    and search for

    gecko-mediaplayer

    this is an mplayer browser plugin and will install everything else it needs - including mplayer

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada
    Posts
    72

    Default Re: Streaming Audio Doesn't Work

    I got the gecko-mediaplayer. This only had Mplayer. I got the plug-in through yast. It still doesn't work. It looks like totem is running interference. Should I get rid of the totem plug-in?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    NZ
    Posts
    1,583

    Default Re: Streaming Audio Doesn't Work

    either remove totem or go through firefox configuration and set which plugin to use from there.

    The things you need to make it work

    gecko-mediaplayer
    Mplayer (packman in yast)
    Gnome-mplayer (in yast - not 100% sure that name is correct as not at my Opensuse com at the moment)

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada
    Posts
    72

    Default Re: Streaming Audio Doesn't Work

    Thank you, I did get this to work. I had two copies of Firefox open and therefore when I first tried it didn't work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •