Results 1 to 3 of 3

Thread: codec one click install, video ok, no audio

  1. #1
    enry183 NNTP User

    Unhappy codec one click install, video ok, no audio

    I have installed multimedia codec over my pc with opensuse 11.0 gnome, repo ok, installation sussesfully but althought i can see my .avi video but not audio at all.

    Please help me!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,273

    Default Re: codec one click install, video ok, no audio

    It could be the videofile has a different codec for audio.

    Depending on which player you are using (i think Totem?) you can add extra codes buy opening YaST > Software Management , search for 'gstreamer-' and add the gstreamer-pluging-extra (and maybe even bad).
    It might get your sound back.

    Another option is to use a player like VLC or MPlayer, they can play a lot of content without extra plugins needed.

    Hope that helps,
    Wj
    Have a lot of fun!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    27,109
    Blog Entries
    40

    Default Re: codec one click install, video ok, no audio

    Quote Originally Posted by enry183 View Post
    I have installed multimedia codec over my pc with opensuse 11.0 gnome, repo ok, installation sussesfully but althought i can see my .avi video but not audio at all.

    Please help me!
    What media player application? What sound codec does the avi file have? What repo did you install?

    You are asking us to speculate ...

    Further to Magic31's advice, Install the Packman repository, ... and then install w32codec-all, libxine1, xine-ui, xvid, smplayer, and vlc.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •