Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 54

Thread: Flash doesn't work, never did. Help?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Jyväskylä, Finland
    Posts
    133

    Default Flash doesn't work, never did. Help?

    Hello,

    I've been searching forum posts conserning about Flash Player in web browsers. My flash (for example embedded videos like youtube and metacafe etc.) doesn't work: The player seems to produce image for 1-2 seconds without any sound and then freezes. It does the same with every flash application on the site.

    This problem existed on my openSUSE 10.3 and persists in my current version 11.0 stable.

    Flash doesn't work neither in konqueror nor Firefox.

    Could you help me?
    Thanks in advance.
    Chameleon in my heart since 2006.

  2. #2
    ab@novell.com NNTP User

    Default Re: Flash doesn't work, never did. Help?

    -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
    Hash: SHA1

    Please post output from `uname -a`.

    Good luck.






    rollex2 wrote:
    | Hello,
    |
    | I've been searching forum posts conserning about Flash Player in web
    | browsers. My flash (for example embedded videos like youtube and
    | metacafe etc.) doesn't work: The player seems to produce image for 1-2
    | seconds without any sound and then freezes. It does the same with every
    | flash application on the site.
    |
    | This problem existed on my openSUSE 10.3 and persists in my current
    | version 11.0 stable.
    |
    | Flash doesn't work neither in konqueror nor Firefox.
    |
    | Could you help me?
    | Thanks in advance.
    |
    |
    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v1.4.2 (GNU/Linux)
    Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

    iD8DBQFIab6W3s42bA80+9kRAkbSAJ9r45Ezf6p3HezXisGULpx6h+peYgCfYlut
    HXQbc3P1yw+MB5/EKIuziGA=
    =k4NO
    -----END PGP SIGNATURE-----

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Jyväskylä, Finland
    Posts
    133

    Default Re: Flash doesn't work, never did. Help?

    Code:
    rolle@peikko:~> uname -a
    Linux peikko 2.6.25.5-1.1-pae #1 SMP 2008-06-07 01:55:22 +0200 i686 i686 i386 GNU/Linux
    Chameleon in my heart since 2006.

  4. #4

    Default Re: Flash doesn't work, never did. Help?

    have u added the packman repo and installed "flash-player"?
    openSUSE 11.0 Kde 3.5.9 Linux kernel 2.6.26.1

    My Blog: http://snake1990.wordpress.com

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Jyväskylä, Finland
    Posts
    133

    Default Re: Flash doesn't work, never did. Help?

    Yes, it is installed. Tried to re-install and update but problem persists.
    Chameleon in my heart since 2006.

  6. #6

    Default Re: Flash doesn't work, never did. Help?

    r u on 32 bit or 64 bit? have u tried another browser like opera maybe, please try it, its in the repos....
    openSUSE 11.0 Kde 3.5.9 Linux kernel 2.6.26.1

    My Blog: http://snake1990.wordpress.com

  7. #7
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    27,108
    Blog Entries
    40

    Default Re: Flash doesn't work, never did. Help?

    Quote Originally Posted by rollex2 View Post
    Yes, it is installed. Tried to re-install and update but problem persists.
    If I may try help here. ... Flash does work! ... so we need to check your configuration, to confirm it is correct. Please post the output of the following:
    rpm -qa | grep xine
    rpm -qa | grep flash
    rpm -qa | grep codec
    rpm -qa | grep mplayer
    rpm -q MPlayer
    rpm -q vlc

    I had to leave the rpm commands as "general" as my memory is notorious, and I'm not at a linux pc now, so I can't be exact in my syntax.

  8. #8
    ab@novell.com NNTP User

    Default Re: Flash doesn't work, never did. Help?

    -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
    Hash: SHA1

    See his reply to my first reponse... he's on 32-bit.

    Good luck.





    snakeeyes wrote:
    | r u on 32 bit or 64 bit? have u tried another browser like opera maybe,
    | please try it, its in the repos....
    |
    |
    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v1.4.2 (GNU/Linux)
    Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

    iD8DBQFIajpN3s42bA80+9kRAtZKAKCBTcAlLvm8eVGOiETEzK7HIN0N1gCcCDc0
    3qYkmd03cgpR9Jv9BIbON68=
    =LpE3
    -----END PGP SIGNATURE-----

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Jyväskylä, Finland
    Posts
    133

    Default Re: Flash doesn't work, never did. Help?

    Quote Originally Posted by oldcpu View Post
    rpm -qa | grep xine
    Code:
    rolle@peikko:~> rpm -qa | grep xine
    kdemultimedia3-video-xine-3.5.9-58.5
    libxine1-dxr3-1.1.13-0.pm.3
    libxine1-w32dll-1.1.13-0.pm.3
    libxine1-pulse-1.1.13-0.pm.3
    libxine1-sdl-1.1.13-0.pm.3
    xine-ui-debugsource-0.99.5cvs-20080426.pm.0
    xinetd-2.3.14-115.1
    libxine1-gnome-vfs-1.1.13-0.pm.3
    xine-devel-1.1.12-8.1
    xine-ui-debuginfo-0.99.5cvs-20080426.pm.0
    libxine1-jack-1.1.13-0.pm.3
    libxine1-1.1.13-0.pm.3
    jftpgw-xinetd-0.13.5-0.pm.2
    libxine1-dvb-1.1.13-0.pm.3
    libxine1-xvmc-1.1.13-0.pm.3
    xine-skins-1.0.3-0.pm.0
    libxine1-aa-1.1.13-0.pm.3
    xine-ui-0.99.5cvs-20080426.pm.0
    libxine1-syncfb-1.1.13-0.pm.3
    libxine1-arts-1.1.13-0.pm.3
    gxine-0.5.903-0.pm.0
    amarok-xine-1.4.9.1-103.pm.1
    Quote Originally Posted by oldcpu View Post
    rpm -qa | grep flash
    Code:
    rolle@peikko:~> rpm -qa | grep flash
    flash-player-9.0.124.0-10.1
    flash-plugin-9.0.124.0-release
    libflashsupport-000-67.1
    Quote Originally Posted by oldcpu View Post
    rpm -qa | grep codec
    Code:
    rolle@peikko:~> rpm -qa | grep codec
    k3b-codecs-1.0.5-0.pm.2
    opensuse-codecs-installer-10.3.1-45.1
    w32codec-all-20071007-0.pm.1

    Quote Originally Posted by oldcpu View Post
    rpm -qa | grep mplayer
    Code:
    rolle@peikko:~> rpm -qa | grep mplayer
    smplayer-0.6.1-0.pm.1
    rpm -q MPlayer
    Code:
    rolle@peikko:~> rpm -q MPlayer
    MPlayer-1.0rc2-4.pm.1
    Quote Originally Posted by oldcpu View Post
    rpm -q vlc
    Code:
    rolle@peikko:~> rpm -q vlc
    vlc-0.8.6h-4.6
    Chameleon in my heart since 2006.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    27,108
    Blog Entries
    40

    Default Re: Flash doesn't work, never did. Help?

    The first thing that strikes me is this:
    Quote Originally Posted by rollex2 View Post
    Code:
    rolle@peikko:~> rpm -qa | grep flash
    flash-player-9.0.124.0-10.1
    flash-plugin-9.0.124.0-release
    libflashsupport-000-67.1
    why so many flash apps? All you need is flash-player. So I recommend you uninstall libflashsupport and flash-plugin.

    Quote Originally Posted by rollex2 View Post
    [code]
    Code:
    rolle@peikko:~> rpm -q vlc
    vlc-0.8.6h-4.6
    It looks to me like you obtained your vlc from videolan? I confess I prefer the Packman packaged version:
    vlc-0.8.6h-1.pm.1

    and finally, you have way more xine apps than you need (IMHO). 22 different apps with xine as part of the file name! Why so many? More is not always better. Now I confess that I am guilty in that I too tend to have way more than I need, and yet, I have significantly less than you. In my case, I only have installed:
    oldcpu@stonehenge:~> rpm -qa | grep xine
    xinetd-2.3.14-77
    xine-skins-1.0.3-0.pm.0
    libxine1-arts-1.1.13-0.pm.3
    amarok-xine-1.4.9.1-103.pm.1
    xine-ui-0.99.5cvs-20080426.pm.0
    kdemultimedia3-video-xine-3.5.7-61.pm.1
    libxine1-1.1.13-0.pm.3
    libxine1-xvmc-1.1.13-0.pm.3
    libxine1-aa-1.1.13-0.pm.3

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •