Results 1 to 2 of 2

Thread: Cups 1.3.7 "Find New Printers" not working

  1. #1
    rnartos NNTP User

    Default Cups 1.3.7 "Find New Printers" not working

    How can I fix the this, when trying to find new printers in newly installed opensuse 11, It finds nothing, while in my opensuse 10.3 it works perfectly.

    Here's the error:

    Error_log

    Code:
    I [27/Jun/2008:13:45:43 +0800] Loaded configuration file "/etc/cups/cupsd.conf"
    I [27/Jun/2008:13:45:43 +0800] Using default TempDir of /var/spool/cups/tmp...
    I [27/Jun/2008:13:45:43 +0800] Configured for up to 100 clients.
    I [27/Jun/2008:13:45:43 +0800] Allowing up to 100 client connections per host.
    I [27/Jun/2008:13:45:43 +0800] Using policy "default" as the default!
    I [27/Jun/2008:13:45:43 +0800] Partial reload complete.
    I [27/Jun/2008:13:45:43 +0800] Listening to :::631 on fd 0...
    I [27/Jun/2008:13:45:43 +0800] Listening to 0.0.0.0:631 on fd 2...
    I [27/Jun/2008:13:45:43 +0800] Listening to /var/run/cups/cups.sock on fd 3...
    I [27/Jun/2008:13:45:43 +0800] Resuming new connection processing...
    I [27/Jun/2008:13:45:48 +0800] Started "/usr/lib/cups/cgi-bin/admin.cgi" (pid=5266)
    I [27/Jun/2008:13:45:48 +0800] Started "/usr/lib/cups/cgi-bin/admin.cgi" (pid=5267)
    I [27/Jun/2008:13:45:52 +0800] Started "/usr/lib/cups/cgi-bin/admin.cgi" (pid=5268)

    and here's the access_log

    Code:
    localhost - - [27/Jun/2008:13:45:48 +0800] "POST / HTTP/1.1" 200 107 Get-Subscriptions client-error-not-found
    localhost - root [27/Jun/2008:13:45:48 +0800] "GET /admin HTTP/1.1" 200 6021 - -
    192.168.100.190 - - [27/Jun/2008:13:45:50 +0800] "GET / HTTP/1.1" 200 5242 - -
    192.168.100.190 - - [27/Jun/2008:13:45:50 +0800] "GET /images/button-help.gif HTTP/1.1" 200 256 - -
    192.168.100.190 - - [27/Jun/2008:13:45:50 +0800] "GET /images/button-manage-server.gif HTTP/1.1" 200 493 - -
    192.168.100.190 - - [27/Jun/2008:13:45:50 +0800] "GET /images/happy.gif HTTP/1.1" 200 3522 - -
    192.168.100.190 - - [27/Jun/2008:13:45:52 +0800] "GET /admin/ HTTP/1.1" 200 0 - -
    localhost - - [27/Jun/2008:13:45:52 +0800] "POST / HTTP/1.1" 200 107 Get-Subscriptions client-error-not-found
    192.168.100.190 - - [27/Jun/2008:13:45:52 +0800] "GET /admin/ HTTP/1.1" 200 6021 - -
    192.168.100.190 - - [27/Jun/2008:13:45:54 +0800] "GET /admin/log/error_log HTTP/1.1" 200 129397 - -

  2. #2
    rnartos NNTP User

    Default Re: Cups 1.3.7 "Find New Printers" not working

    update.../ follow up

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •