Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems using smart to install rpms in suse 10.1 i586

  1. #1

    Red face Problems using smart to install rpms in suse 10.1 i586

    Hallo!I have been trying to learn how to install rpms (in suse 10.1 i586) form the internet via smart package manager.I provided a new channel e.g. Index of /pub/suser-guru/rpm/10.1 on the YAST2 repository but when I update the channel the following error appears

    Failed acquiring information for 'Guru 10.1':
    http://ftp.skynet.be/pub/suser-guru/...media.1/media: timed out

    The media.1/media: (note the colon at the end)appears automatically when smart tries to acquire information without any intervention from me.I am sure that the Index of /pub/suser-guru/rpm/10.1 url is genuine as I can see the rpms when I click on the link.

    What could be the problem?

    Please provide a solution to my problem and I will be infinitely grateful.Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    26,517
    Blog Entries
    37

    Default Re: Problems using smart to install rpms in suse 10.1 i586

    Quote Originally Posted by 4joey1 View Post
    I am sure that the Index of /pub/suser-guru/rpm/10.1 url is genuine as I can see the rpms when I click on the link.
    Probably because you entered/setup the repos wrong.

    Enter it as rpm meta-data.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •