Results 1 to 3 of 3

Thread: OpenSUSE 11 / KDE4 / Problems with repositories

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    20

    Default OpenSUSE 11 / KDE4 / Problems with repositories

    I have recently noticed the following problem:
    When I'm trying to refresh the OSS or the Non-OSS repo, I get the error: "connect() timed out!" It also happens, when I'm installing any package from one of this two repos.
    It's been lasting for more than an hour by now, and I also can access these repos with my browser (by simply typing their addresses ). So I am worried that it may be a problem with my software, not with the repos.
    So can you just tell me not to worry, cause you've got the same problems, so it's connected with the repositories? Otherwise, could you tell me, how to fix it?
    Bert @ SLS

    HP Pavilion dv6530ew
    Intel Core 2 Duo T5450 1,67Ghz; 1GB DDR2 RAM; 120GB SATA HDD; Nvidia GeForce 8400M
    openSUSE 11 x86_64

  2. #2

    Default Re: OpenSUSE 11 / KDE4 / Problems with repositories

    I would suggest u use the OSS and NON-OSS mirrors for now, here

    Mirrors Released Version - openSUSE

    thats what I am doing cause the oss and non-oss repos r giving me problems too
    openSUSE 11.0 Kde 3.5.9 Linux kernel 2.6.26.1

    My Blog: http://snake1990.wordpress.com

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    20

    Default Re: OpenSUSE 11 / KDE4 / Problems with repositories

    Haven't thought about it
    Thanks a lot
    Bert @ SLS

    HP Pavilion dv6530ew
    Intel Core 2 Duo T5450 1,67Ghz; 1GB DDR2 RAM; 120GB SATA HDD; Nvidia GeForce 8400M
    openSUSE 11 x86_64

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •