Results 1 to 7 of 7

Thread: Install error on Auto Configure phase,Opensuse 11.0

  1. #1
    freecutelei NNTP User

    Thumbs down Install error on Auto Configure phase,Opensuse 11.0

    PC:
    810E mainboard
    15" CRT

    after install files,system reboot into autoconfigure step,yast2&sax autodetect displaycard & monitor, maybe it's setup too high desktop resolution,my monitor is black and no active.
    so,I can't finish install process.

    btw: opensuse10.1,opensuse10.3 is ok!

  2. #2

    Default Re: Install error on Auto Configure phase,Opensuse 11.0

    What happens if you install selecting VESA at the initial config screen?

  3. #3
    freecutelei NNTP User

    Default Re: Install error on Auto Configure phase,Opensuse 11.0

    yeah,I'd already select VESA mode at the first install DVD boot.

  4. #4
    freecutelei NNTP User

    Default Re: Install error on Auto Configure phase,Opensuse 11.0

    I think that better to add X configure GUI at install precess, just like 10.1.

  5. #5
    miksiu NNTP User

    Default Re: Install error on Auto Configure phase,Opensuse 11.0

    I tried with VESA mode enabled and still the same - black screen.

    My machine: Dell Optiplex 745

  6. #6
    miksiu NNTP User

    Default Re: Install error on Auto Configure phase,Opensuse 11.0

    I think the problem is not connected with installation mode (VESA, text, etc.). The problem apperas during detecting graphics card.
    Any ideas what should I do? For 10.2 and 10.3 everything worded fine.

  7. #7
    freecutelei NNTP User

    Default Re: Install error on Auto Configure phase,Opensuse 11.0

    so,I think add X configure GUI is best way! just like 10.1,10.3 installation.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •