Results 1 to 5 of 5

Thread: WTF 11.4 not working properly on Asus 1005p

  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    31

    Default WTF 11.4 not working properly on Asus 1005p

    I used 11.3 but had to reformat my whole drive so lose it all and got stuck with W7. Saw the new release of 11.4 downloaded it and installed it same day it got out. Typical wireless issue just waited for weeks for updates and what not, nothing. Also I cant run any effects because it says it crashes and I dont remember the message correctly but it's like if my netbook couldnt handle it.

    I know I dont have the fastest thing in the world but 11.3 would run flawlessly with full effects...

    Any tips or what? I know I am being too generic just hoping there's another 1005p user...
    *R.I.P Asus 1001P 8/21/10*

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: WTF 11.4 not working properly on Asus 1005p

    On 04/25/2011 06:36 AM, El Cangri wrote:
    >
    > Any tips or what? I know I am being too generic just hoping there's
    > another 1005p user...


    tip--use google with the site specifier of "site:forums.opensuse.org", like:

    http://tinyurl.com/3pvh8xm (seeks Asus 1005p and 11.4)

    http://tinyurl.com/3bl2wbq (seeks Asus 1005p)

    --
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD
    [openSUSE 11.3 + KDE4.5.5 + Thunderbird3.1.8 via NNTP]
    Q: What do you get if you divide the circumference of a jack-o-lantern
    by its diameter?
    A: Pumpkin Pi!

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brazil
    Posts
    3,269

    Default Re: WTF 11.4 not working properly on Asus 1005p

    Quote Originally Posted by DenverD View Post
    use google with the site specifier of "site:forums.opensuse.org"
    Great tip, works better (IMHO) than the forum search.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: WTF 11.4 not working properly on Asus 1005p

    On 04/28/2011 08:36 PM, brunomcl wrote:
    >
    > Great tip, works better (IMHO) than the forum search.


    oh, it is much much faster....and, search the wiki with the wiki search,
    you better take a sandwich with you...

    example: go to en.opensuse.org, type skype in the search blank at the
    top of the page....first it asks "did you mean style" but it does give
    ONE hit, but i know that is not the page i want, so i use this search
    and instantly get 89 hits with the main page of Skype at the top of the
    list:

    site:en.opensuse.org skype

    gotta documentation question? site:doc.opensuse.org

    wanna hit the whole thing: sitepensuse.org

    --
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD
    [openSUSE 11.3 + KDE4.5.5 + Thunderbird3.1.8 via NNTP]
    HACK Everything -> http://www.youtube.com/watch?v=j5b4CCe9pS8&NR=1

  5. #5
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brazil
    Posts
    3,269

    Default Re: WTF 11.4 not working properly on Asus 1005p

    Excellent. Well worth a sticky!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •