Results 1 to 5 of 5

Thread: No Sounds on PPC. Where to find help? Please No Flames

  1. #1

    Red face No Sounds on PPC. Where to find help? Please No Flames

    Just installed PPC 10.3 SuSe. No sound. Where the hey are the faqs? Search tool here completely stumps me. Sorry for the boring question.
    Last edited by G0NZ0; 16-Jun-2008 at 22:02. Reason: Edited the title to make clear what the problem was :)

  2. #2

    Default Re: Quick Question, Please No Flames

    Please try this troubleshooting guide: SDB:AudioTroubleshooting - openSUSE

  3. #3

    Smile Re: Quick Question, Please No Flames

    Thanks. I'll read it and hopefully find more info around it.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    San Diego (California)
    Posts
    475

    Default Re: Quick Question, Please No Flames

    one of the most common solutions is just recompile alsa drivers, as also that tutorial points out.
    That worked for me in one of my laptops who had no sounds at all out of the box.
    Compiling alsa drivers is very easy, its all explained very well on alsa official site.

    BTW dont be scared to ask for possible flames, this ain't a flaming forum at all!! In here we just help each other and learn from each other, no fights or insults of any kind dont worry
    ~ There are 10 types of people. Those who understand binary, and those who don't. ~

  5. #5

    Default Re: No Sounds on PPC. Where to find help? Please No Flames

    Thanks for the kind word. The search tool and the faq's on this forum had me totally bamboozled. The SDB guide has been a big help and has got me on my way to figuring out about the sound files etc. Most answers in forums are about specifics and no one talks about the whole process so that people can troubleshoot other problems in the same area.

    BTW, I'm octal. :-)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •