Results 1 to 5 of 5

Thread: png missing

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Finland, European Union
    Posts
    1,879

    Default png missing

    http://static.opensuse.org/hosts/for...s/misc/tag.png

    Causing a X / ? in the openSUSE Forums Skin.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    7,502
    Blog Entries
    3

    Default Re: png missing

    Thanks. We updated the vBulletin version just before we merged the forums and went live and haven't done our due diligence yet in making sure the style sheets are up to date. Tag is a completely new feature in the new version so it doesn't exist yet in the style. We'll get right on it. Report much appreciated.
    My computer always used to beat me at chess, but it is no match for me since I changed the competition to kick boxing

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Finland, European Union
    Posts
    1,879

    Default Re: png missing

    I'll try to rat out on anything I see - must be top quality before 11.0 launches, eh?

  4. #4
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    7,502
    Blog Entries
    3

    Default Re: png missing

    Hey, the fact that you and I are talking on an official openSUSE forum is a great first step. Details can come later.
    My computer always used to beat me at chess, but it is no match for me since I changed the competition to kick boxing

  5. #5

    Default Re: png missing

    Yea, this is awesome.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •