PDA

View Full Version : Bureaubladmap



pieter1602
14-Aug-2011, 12:17
Hoi
Vanuit de Bureaubladmap heb ik 1 icoontje verwijderd en dacht ik sleep mijn opera icoontje er dan in.
Ben dus net een paar weken met Linux bezig daarvoor gewoon Windows.Een gewone map kan ik dus in die
Bureaubladmap plaatsen maar kan echt niet vinden hoe je dat met een opera icoon doet en
zo ja kan dat eigenlijk wel.

Groet Pieter

Knurpht
15-Aug-2011, 02:03
Tip voor de rest van je linux leven: vraag je niet af of het kan, zoek naar hoe het moet...:)

Dit is de methode: Widgets ontgrendelen, Opera opzoeken in het menu (Programma's - Internet - Webbrowser), rechtsklikken, Aan bureaublad toevoegen. Klaar.
Voor zover ik weet (ik zit nu niet in KDE) kun je ook items vanuit het menu op de bureaublad container slepen, en dan kiezen voor "hierheen kopiƫren".

Bijna vergeten: van harte welkom hier !!

pieter1602
16-Aug-2011, 06:44
Ja als je net begint is het wel even zoeken.
bedankt voor je andwoord.Was een goede.
En ga verder met allerlei andere dingen op te zoeken.Want kom toch nog een hoop dingetjes tegen.

Knurpht
18-Aug-2011, 03:43
Ja als je net begint is het wel even zoeken.
bedankt voor je andwoord.Was een goede.
En ga verder met allerlei andere dingen op te zoeken.Want kom toch nog een hoop dingetjes tegen.

Stel je vragen gerust. Probeer het antwoord eerst hier of in de engelse openSUSE forums te vinden. Niet alle linux distros doen alles op dezelfde manier