Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: HBO GO videos not playing

  1. #1

    Default HBO GO videos not playing

    12.3 KDE

    I was wondering if anyone else able to use HBO GO on SUSE 12.3?

    It's flash based and I've read people having success on unbuntu and I can't get videos to play under Chromium, Firefox, or Konqueror.

  2. #2

    Default Re: HBO GO videos not playing

    I tried the solution here by installing HAL and removing the contents from ~/.adobe/Flash_Player/ . No luck :/, any other ideas? It's just flash and I can't see any reason for it not working.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Europe
    Posts
    25,774
    Blog Entries
    30

    Default Re: HBO GO videos not playing

    I think they work for me. At least the trailers on that site work for me.

    Possibly try following this blog entry: https://forums.opensuse.org/blogs/jd...cript-file-36/

  4. #4

    Default Re: HBO GO videos not playing

    Quote Originally Posted by oldcpu View Post
    I think they work for me. At least the trailers on that site work for me.

    Possibly try following this blog entry: https://forums.opensuse.org/blogs/jd...cript-file-36/
    Tried that as well. I passed every check. I also tried 3 different browsers being Chromium, Konqueror, and Firefox. All have failed :/.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Europe
    Posts
    25,774
    Blog Entries
    30

    Default Re: HBO GO videos not playing

    Quote Originally Posted by Static2k View Post
    Tried that as well. I passed every check. I also tried 3 different browsers being Chromium, Konqueror, and Firefox. All have failed :/.
    Can you give a public link to a video that does not work for you?

    When I tried a trailer on that HBO site, with Firefox, under a 64-bit openSUSE-12.3 install, it 'just worked'.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Europe
    Posts
    25,774
    Blog Entries
    30

    Default Re: HBO GO videos not playing

    Quote Originally Posted by Static2k View Post
    Tried that as well. I passed every check.
    Just in case, note you need to be precise here. If it says an app should come packaged from Packman, ensure you do NOT have an OSS/SuSE-GmbH packaged version instead.

  7. #7

    Default Re: HBO GO videos not playing

    Quote Originally Posted by oldcpu View Post
    Can you give a public link to a video that does not work for you?

    When I tried a trailer on that HBO site, with Firefox, under a 64-bit openSUSE-12.3 install, it 'just worked'.
    None of the videos work. I also ran mmcheck and have every package needed from the specified vendor.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Europe
    Posts
    25,774
    Blog Entries
    30

    Default Re: HBO GO videos not playing

    Quote Originally Posted by Static2k View Post
    None of the videos work. I also ran mmcheck and have every package needed from the specified vendor.
    I just finished testing an HBO trailer on my Toshiba Ultrabook Z930 which had openSUSE-12.3 installed on it (by me) yesterday. ie this is a new install. The video's on the site play fine with openSUSE-12.3. Its always possible I checked the wrong place. How about a link (that I asked earlier)?

    Have you tried checking log files, or terminals for a hint as to what your configuration problem may be ?

    ie run the browsers you mention in a konsole/terminal, and check for errors. Check the /var/log/messages ... etc ...
    Last edited by oldcpu; 24-Jun-2013 at 15:38.

  9. #9

    Default Re: HBO GO videos not playing

    Quote Originally Posted by oldcpu View Post
    I just finished testing an HBO trailer on my Toshiba Ultrabook Z930 which had openSUSE-12.3 installed on it (by me) yesterday. ie this is a new install. The video's on the site play fine with openSUSE-12.3. Its always possible I checked the wrong place. How about a link (that I asked earlier)?

    Have you tried checking log files, or terminals for a hint as to what your configuration problem may be ?

    ie run the browsers you mention in a konsole/terminal, and check for errors. Check the /var/log/messages ... etc ...
    Not a single error message after running the browser from console and nothing from /var/log/messages. What's weird is I notice some download bandwidth when I click preview or play but then it stops after say 5 seconds.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Europe
    Posts
    25,774
    Blog Entries
    30

    Default Re: HBO GO videos not playing

    Quote Originally Posted by oldcpu View Post
    Its always possible I checked the wrong place. How about a link (that I asked earlier)?
    I'm pretty certain I was checking the wrong location. I was looking at : HBO

    But I think now you are interested in : HBO GO <=== where since I am outside of the of the USA I obtain this message:


    You will need to get a US based user to help you (or someone who has a professional proxy or has a virtual lan connection to the USA).

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •