Results 1 to 8 of 8

Thread: Gnome online accounts?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    37,178
    Blog Entries
    17

    Default Gnome online accounts?

    12.3 GShell Stock

    If I add my gmail as online account it logs in fine
    But after suspend and resume I get a notify of failed to connect because the wireless isn't up in time and even when it is I have to manually set myself as available.

    In kde with kopete or gnome with Pidgin, this isn't an issue.

    Any tips?
    13.2_Laptop_Spec
    My Articles
    Was I any help? If yes: Click the star below

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    14,164
    Blog Entries
    12

    Default Re: Gnome online accounts?

    Quote Originally Posted by caf4926 View Post
    12.3 GShell Stock

    If I add my gmail as online account it logs in fine
    But after suspend and resume I get a notify of failed to connect because the wireless isn't up in time and even when it is I have to manually set myself as available.

    In kde with kopete or gnome with Pidgin, this isn't an issue.

    Any tips?
    I had this on GNOME last year, exactly the same thought on it. IIRC doing nothing restored the online status, but only after minutes.
    - Athlon X6 3.6 GHz, 16 GB DDR3, 64 GB SSD, 3 TB of disks, GT540, openSUSE Factory + KDE
    - ASUS A73SD, Intel + GT610M Optimus, 6 GB, 2 x 120 GB SSD, openSUSE Factory + KDE

    Anything that can go wrong.... will teach us

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    37,178
    Blog Entries
    17

    Default Re: Gnome online accounts?

    Suddenly it's working....
    13.2_Laptop_Spec
    My Articles
    Was I any help? If yes: Click the star below

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    14,164
    Blog Entries
    12

    Default Re: Gnome online accounts?

    Quote Originally Posted by caf4926 View Post
    Suddenly it's working....
    These forums are magic, but we already knew that

    BTW Carl, are you moving to GNOME completely? If yes, for what reason, or just as an experiment? I used it for a year, just to get the heck of it, interested in your motive.
    Last edited by Knurpht; 06-Jun-2013 at 00:20.
    - Athlon X6 3.6 GHz, 16 GB DDR3, 64 GB SSD, 3 TB of disks, GT540, openSUSE Factory + KDE
    - ASUS A73SD, Intel + GT610M Optimus, 6 GB, 2 x 120 GB SSD, openSUSE Factory + KDE

    Anything that can go wrong.... will teach us

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Location
    Space Colony Lagrange Point 22° à, 77° Ƅ, 56° ɤ, 99° ɜ
    Posts
    3,305

    Default Re: Gnome online accounts?

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    BTW Carl, are you moving to GNOME completely? If yes, for what reason, or just as an experiment? I used it for a year, just to get the heck of it, interested in your motive.
    He wanted to experience the "12.3 GShell Shock"
    GNOME 3.10.1
    openSUSE 13.1 (Bottle) (x86_64) 64-bit
    Kernel Linux 3.11.6-4-desktop
    www.vazhavandan.blogspot.com

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    14,164
    Blog Entries
    12

    Default Re: Gnome online accounts?

    Quote Originally Posted by vazhavandan View Post
    He wanted to experience the "12.3 GShell Shock"
    LOL. Must say, I was prepared for something like that, to find out after a couple of weeks that I was doing fine and hadn't escaped to KDE to get things done.
    - Athlon X6 3.6 GHz, 16 GB DDR3, 64 GB SSD, 3 TB of disks, GT540, openSUSE Factory + KDE
    - ASUS A73SD, Intel + GT610M Optimus, 6 GB, 2 x 120 GB SSD, openSUSE Factory + KDE

    Anything that can go wrong.... will teach us

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  7. #7
    Join Date
    May 2010
    Location
    Space Colony Lagrange Point 22° à, 77° Ƅ, 56° ɤ, 99° ɜ
    Posts
    3,305

    Default Re: Gnome online accounts?

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    LOL. Must say, I was prepared for something like that, to find out after a couple of weeks that I was doing fine and hadn't escaped to KDE to get things done.
    I migrated from GNOME 2.X to GNOME 3.x and started using shell with openSUSE 11.4 release . Unlike others i actually like 'activities' and i am a happy Shell user . I am so used to activties that i am struggling to use regular start menus on *win 7* machines.
    GNOME 3.10.1
    openSUSE 13.1 (Bottle) (x86_64) 64-bit
    Kernel Linux 3.11.6-4-desktop
    www.vazhavandan.blogspot.com

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    37,178
    Blog Entries
    17

    Default Re: Gnome online accounts?

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    These forums are magic, but we already knew that

    BTW Carl, are you moving to GNOME completely? If yes, for what reason, or just as an experiment? I used it for a year, just to get the heck of it, interested in your motive.
    My Box will remain KDE
    But my Laptop/s are Gnome and likely to remain so. Mostly due to KDE indexing and desktop integration. But multiple audio devices can be fun, especially if you do in to the settings.
    Stuffy is buggy, then it's not, then it is... etc...

    Doesn't seem to happen in Gnome.
    13.2_Laptop_Spec
    My Articles
    Was I any help? If yes: Click the star below

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •