Results 1 to 5 of 5

Thread: search function working the right way?

  1. #1

    Default search function working the right way?

    in Get Help Here | Multimedia, in the 'Search Forum' form, I searched for my id to find threads I've posted to. I used the sole search argument: danperecky (all lower case). There were no results, even though I saw that I was the last one to post in a thread four down from the top. Is this normal behavior?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    11,210

    Default Re: search function working the right way?

    danperecky wrote:
    > in Get Help Here | Multimedia, in the 'Search Forum' form, I searched
    > for my id to find threads I've posted to. I used the sole search
    > argument: danperecky (all lower case). There were no results, even
    > though I saw that I was the last one to post in a thread four down from
    > the top. Is this normal behavior?
    >
    >

    see these two images:

    1. setting search
    http://www.imagebam.com/image/a1061a96348569

    2. search results
    http://www.imagebam.com/image/1cbe3e96348573

    3. setting another search
    http://www.imagebam.com/image/31d6cb96349091

    4. another search's results
    http://www.imagebam.com/image/2d7a5c96349099

    the first slide shows searching on danperecky (all lower case) after
    selecting the top _tab_ to "Search Single Content Type"..

    slide two shows some of several hits found of danperecky posts..

    slide three shows a search with the top _tab_ set to "Search Multiple
    Content Types"

    slide four shows several of many hits..

    maybe the forum software was momentarily hung when you tried...try
    again..

    by the way, you can also go to your profile page, at
    http://forums.opensuse.org/members/danperecky.html

    and click on either "Find all posts" or "Find all started threads Find
    all started threads"

    --
    DenverD
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD [posted via NNTP w/openSUSE 10.3]

  3. #3

    Default Re: search function working the right way?

    Your suggestion is a good one, to use the 'find all posts' or 'Find all started threads' function in the profile page. I was trying to see posts made in the Multimedia forum only.

    For example, seeing a screenshot of the forum, I see your id responding to my query- displayed on the fourth thread from the top.
    I am searching for your id there at the top right.
    http://a.imageshack.us/img814/6472/s...rthforumth.png

    The below screenshot shows the results. The fourth thread down that you posted to shown in the previous screenshot was not included.
    http://a.imageshack.us/img338/6472/s...rthforumth.png
    My mission to politely ask all bike riders with loud exhausts to make their bikes quieter. Should be easy.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    11,210

    Default Re: search function working the right way?

    someone who knows more about vBulletin than i do needs to help you
    sort it out...maybe it is another bug that has to be fixed in the
    latest and greatest..

    --
    DenverD
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD [posted via NNTP w/openSUSE 10.3]

  5. #5
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Sulzbach (Taunus), Hessen [Hesse], Deutschland [Germany]
    Posts
    2,485

    Red face Re: search function working the right way?

    Quote Originally Posted by danperecky View Post
    in Get Help Here | Multimedia, in the 'Search Forum' form, I searched for my id to find threads I've posted to. I used the sole search argument: danperecky (all lower case). There were no results, even though I saw that I was the last one to post in a thread four down from the top. Is this normal behavior?
    I presume "the 'Search Forum' form" searches the argument only in the text of the posts not in the user names.

    1. 'Normal' search in the English Mulitimedia Forum gave me no results.
    Forum >English > Get HELP Here > Multimedia
    > Search Forum > enter "danperecky" > choose "show thread"/choose "show postes" gave no results

    2.
    Advanced search for the username "danperecky" in the English Mulitimedia Forum gave me three threads or four posts.
    Forum > English > Get HELP Here > Multimedia
    > Search Forum > choose "advanced search" > add "danperecky" in the line "username" > choose one of the last sections right of "Show Results as:" "show thread"/choose "show postes".

    3.
    Advanced search for the keyword "danperecky" in the English Mulitimedia Forum gave me no matches (no threads or posts).
    Forum > English > Get HELP Here > Multimedia
    > Search Forum > choose "advanced search" > add "danperecky" in the line "keyword" > choose "show thread"/choose "show postes".

    4.
    Advanced search for the keyword "danperecky" in this English Forums Comments/Suggestions Forum gave matches: one thread or one post (this posting: search function working the right way? but behind the link are 4 Postings "Results 1 to 4 of 4".

    Hope I could help at least a bit
    Regards
    pistazienfresser

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •