Results 1 to 9 of 9

Thread: k3b mp3

  1. #1

    Angry k3b mp3

    trying to setup k3b it says it it needs mad mp3 decoder and mp3 mad files but when i go into yast and software manager and packages i cant find them. where else can i find them? i hate being a pest with this new os but but i need to learn the hard way. thanks for any help.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    37,187
    Blog Entries
    17

    Default Re: k3b mp3

    You should be using k3b from Packman with k3b-codecs

    What repos do you have?

    Code:
    zypper lr -d
    13.2_Laptop_Spec
    My Articles
    Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    16,107

    Default Re: k3b mp3

    Quote Originally Posted by yeldarbs1 View Post
    trying to setup k3b it says it it needs mad mp3 decoder and mp3 mad files but when i go into yast and software manager and packages i cant find them. where else can i find them? i hate being a pest with this new os but but i need to learn the hard way. thanks for any help.
    And do tell which openSUSE level and which desktop (KDE, Gnome, other). We are not clairvoyant.
    Henk van Velden

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    14,169
    Blog Entries
    12

    Default Re: k3b mp3

    You need the Packman repo added, install k3b-codecs from there. That will do.
    - Athlon X6 3.6 GHz, 16 GB DDR3, 64 GB SSD, 3 TB of disks, GT540, openSUSE Factory + KDE
    - ASUS A73SD, Intel + GT610M Optimus, 6 GB, 2 x 120 GB SSD, openSUSE Factory + KDE

    Anything that can go wrong.... will teach us

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  5. #5

    Default Re: k3b mp3

    sorry, i am running opensuse 11.2, KDE, and have packman along with the other commmon repos., and running on a HP 64bit 320gig hd, 4 gig ram 3800 intel cpu. ill look in paackman again and see if i can find the mp3 codecs. thanks for the help. this newbies just learning.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Manchester, UK.
    Posts
    98

    Default Re: k3b mp3

    Hi all,

    That was great information, I was suffering from that message 'mad mp3 etc...'.

    Uninstalled k3b & re-installed via Packman & no more messages

    Many thanks!
    openSUSE 13.2 (x86_64) KDE 4.14.2
    Gigabyte GA-MA785GM-US2H - AMD(R) DUAL CORE 270 @ 3.40GHz
    nVidia Geforce GTX280 - 8GB DDR2 800MHz RAM

    https://linuxcounter.net/user/482859.html

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    37,187
    Blog Entries
    17

    Default Re: k3b mp3

    13.2_Laptop_Spec
    My Articles
    Was I any help? If yes: Click the star below

  8. #8

    Default Re: k3b mp3

    thanx guys, i went back into software manager and packman and found the k3b codec it was checked but the info was in blue so ifinished installing and it all works. someday ill figure out how to follow all strings instead of guessing. well thanks agian for the help.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    37,187
    Blog Entries
    17

    Default Re: k3b mp3

    Quote Originally Posted by yeldarbs1 View Post
    thanx guys, i went back into software manager and packman and found the k3b codec it was checked but the info was in blue so ifinished installing and it all works. someday ill figure out how to follow all strings instead of guessing. well thanks agian for the help.
    Well done champ!
    13.2_Laptop_Spec
    My Articles
    Was I any help? If yes: Click the star below

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •