Results 1 to 3 of 3

Thread: what happened?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    11,210

    Default what happened?

    i saw a question last week (nntp header #1 below) and answered it
    (nntp header #2 below) and yesterday saw a question (by the same
    asker, but that didn't register at first) in nntp header #3 below)..

    in the questioner's follow-on posting to yesterday's question i
    realized i had already answered his question and wanted to give him a
    link to my last week's answer, only to not be able to find it in the
    http side..neither his question nor my answer exists there....why?
    what happened?

    to help the trace, here are three headers:

    -------- header 1 Original question --------
    Path:
    kozak.provo.novell.com!kortar.provo.novell.com!kovat.provo.novell.com.POSTED!18036d74!not-for-mail
    From: paulg84 <paulg84@no-mx.forums.opensuse.org>
    Newsgroups: opensuse.org.help.hardware
    Subject: Advise for building a custom system using OpenSUSE 10.3
    Message-ID: <paulg84.4a8y60@no-mx.forums.opensuse.org>
    Organization: forums-opensuse.provo.novell.com
    User-Agent: vBulletin USENET gateway
    X-Originating-IP: 95.145.66.124
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
    Lines: 61
    Date: Fri, 30 Apr 2010 19:36:02 GMT
    NNTP-Posting-Host: 137.65.225.252
    X-Trace: kovat.provo.novell.com 1272656162 137.65.225.252 (Fri, 30 Apr
    2010 13:36:02 MDT)
    NNTP-Posting-Date: Fri, 30 Apr 2010 13:36:02 MDT
    Xref: kortar.provo.novell.com opensuse.org.help.hardware:34834
    ---------------end header 1------------------------------



    -------- header 2, my answer to original question --------
    Path:
    kozak.provo.novell.com!kortar.provo.novell.com!kozak.provo.novell.com.POSTED!53ab2750!not-for-mail
    From: DenverD <DenverD@no-mx.forums.opensuse.org>
    User-Agent: Thunderbird 2.0.0.23 (X11/20090817)
    MIME-Version: 1.0
    Newsgroups: opensuse.org.help.hardware
    Subject: Re: Advise for building a custom system using OpenSUSE 10.3
    References: <paulg84.4a8y60@no-mx.forums.opensuse.org>
    In-Reply-To: <paulg84.4a8y60@no-mx.forums.opensuse.org>
    X-Enigmail-Version: 0.96.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    Lines: 42
    Message-ID: <t9RCn.135$Mj4.102@kozak.provo.novell.com>
    Date: Sat, 01 May 2010 07:57:13 GMT
    NNTP-Posting-Host: 87.55.196.180
    X-Trace: kozak.provo.novell.com 1272700633 87.55.196.180 (Sat, 01 May
    2010 01:57:13 MDT)
    NNTP-Posting-Date: Sat, 01 May 2010 01:57:13 MDT
    Xref: kortar.provo.novell.com opensuse.org.help.hardware:34850
    ---------------end header 2------------------------------

    -------- header 3, second question, same problem --------
    new question
    Path:
    kozak.provo.novell.com!kortar.provo.novell.com!kovat.provo.novell.com.POSTED!18036d74!not-for-mail
    From: paulg84 <paulg84@no-mx.forums.opensuse.org>
    Newsgroups: opensuse.org.help.hardware
    Subject: Mainboard compatibility
    Message-ID: <paulg84.4agie0@no-mx.forums.opensuse.org>
    Organization: forums-opensuse.provo.novell.com
    User-Agent: vBulletin USENET gateway
    X-Originating-IP: 95.145.66.66
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
    Lines: 11
    Date: Tue, 04 May 2010 21:36:02 GMT
    NNTP-Posting-Host: 137.65.225.252
    X-Trace: kovat.provo.novell.com 1273008962 137.65.225.252 (Tue, 04 May
    2010 15:36:02 MDT)
    NNTP-Posting-Date: Tue, 04 May 2010 15:36:02 MDT
    Xref: kortar.provo.novell.com opensuse.org.help.hardware:34982
    ---------------end header 3------------------------------

    tia!

    --
    DenverD (Linux Counter 282315)
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD
    posted via NNTP w/TBird 2.0.0.23 | KDE 3.5.7 | openSUSE 10.3
    2.6.22.19-0.4-default SMP i686
    AMD Athlon 1 GB RAM | GeForce FX 5500 | ASRock K8Upgrade-760GX |
    CMedia 9761 AC'97 Audio

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    14,036
    Blog Entries
    12

    Default Re: what happened?

    oldcpu answered this one in the other thread you replied to.
    - Athlon X6 3.6 GHz, 16 GB DDR3, 30 GB SSD, 3 TB of disks, GT540, openSUSE 12.2 x86_64 + KDE 4.10 + GNOME 3
    - ASUS A73SD, Intel + GT610M Optimus, 6 GB, 120 GB SSD, openSUSE Tumbleweed

    Anything that can go wrong.... will teach us

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    16,170
    Blog Entries
    14

    Default Re: what happened?

    Quote Originally Posted by DenverD
    i saw a question last week (nntp header #1 below) and
    answered it (nntp header #2 below) and yesterday saw a question (by the
    same asker, but that didn't register at first) in nntp header #3
    below)..
    Hi
    It accidentally got removed due to an extra ordinary rush of spam at
    the end of the month, the user was advised and asked to repost

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64) Kernel 2.6.27.45-0.1-default
    up 20 days 3:12, 4 users, load average: 0.18, 0.71, 0.63
    GPU GeForce 8600 GTS Silent - CUDA Driver Version: 195.36.15


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •