Results 1 to 4 of 4

Thread: Firefox buggy during request

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    146

    Default Firefox buggy during request

    I am experiencing real buggyness in firefox 3.6.3. Sometimes when I click on any button e.g. this form (submit new thread), I get no response whatsoever. It lacks that responsive feel.

    Might I mention that it happened some of the time. Its probably not because of the ISP because I didn't have any problem before when I was using Vista. Maybe it was because I meddled with things like this and tweaking some stuff in the about:config.

    I'm out of ideas.

    What is wrong here? Please help me.

    Box: openSUSE 11.2 | GNOME 2.28.2 | Acer RS740DVF | AMD64 X2 5600+ | Radeon HD4670 | 3GB RAM

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berlin
    Posts
    2,108

    Default Re: Firefox buggy during request

    Does this occur with other browser as well? Have you tried a new FF-profile yet?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    146

    Default Re: Firefox buggy during request

    Yes, it definitely happened in other browsers e.g. when I used Chrome.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,987
    Blog Entries
    16

    Default Re: Firefox buggy during request

    Quote Originally Posted by gropiuskalle View Post
    Have you tried a new FF-profile yet?
    What about this?
    My openSUSE 13.1 KDE Box
    My Articles
    Was I any help? If yes: Click the star below

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •